Light Sapphire

18. tammikuuta 2006 klo 13.05
Luokat: Lasihelmet, Rannekorut, Swarovski

Pitipä sitten pitkästä aikaa tehdä kaksirivinen rannekoru vain ikään kuin muistutukseksi, miksi en pidä niiden tekemisestä. Ne pitäisi kai aloittaa ja lopettaa mahdollisimmin pikkiriikkisillä helmillä, että helmet mahtuisivat vaijerin aloituskohtaan kauniisti vierekkäin sen sijaan, että lipsuisivat sinne tänne. No, koru itse on kyllä onneksi sangen nätti: kristallimetallihelmiä ja kuuden millin Swarovskin kristalleja, lukko hopeaa.

Light Sapphire

 

 

J√§tetty 3 kommenttia »

  1. siru, 18.1.2006 klo 13.15

    Ihan samaa olen t√§ss√§ p√§hk√§illyt… Min√§kin innoissani ostin noita korulinkkej√§ ja kovasti t√§√§ll√§ mietin miten niist√§ saisi istuvan ja kivan n√§k√∂isi√§… ja tasaisia. Min√§ kun en haluaisi ett√§ se koru kauheasti levenee linkkien v√§lill√§. Mutta ei tuo sinun korusi hassummalta n√§yt√§! Itsekin ajattelin ett√§ isommat helmet on pakko laittaa limitt√§in… eli kuten sin√§ teit! ; – )


  2. Outi, 18.1.2006 klo 14.26

    Minuun iski vakava hamsterius (onko tuo edes sana?) noiden korulinkkien kanssa, ja tilasin niit√§ paitsi Villihelmest√§, my√∂s Gemshow-Onlinesta, joten nyt niit√§ on varmaan kahdeksaa sorttia… :/ Ehk√§ jos hankkisi sellaisia 2 to 1 -reducereita (kaamea, mit√§ suomea…) noita kaksirivisi√§ koruja tulisi tehty√§ enemm√§n. Saakohan sellaisia jostain?


  3. siru, 19.1.2006 klo 11.24

    Jaa-a, enp√§s tied√§ saako. Pit√§√§ tutkia sivustoja… Min√§ tein eilen illalla yhden 2-rivisen, mutta siit√§ tuli aivan liian tiukka, helmet oikein soi. Taisi olla liian kire√§ll√§ toinen vaijeri joten eilinen tuotos saa t√§n√§√§n purkutuomion. Harjoitus tekee mets…jne…


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI