Aamun piristykseksi

16. tammikuuta 2006 klo 12.03
Luokat: Korukivet, Ostokset, Swarovski

Voiko viikko alkaa paremmin kuin kahden helmitilauksen saamisella? Luultavasti, mutta en äkkiseltään keksi miten. (Ehkä kolmen tilauksen saamisella?) Postipoika tipautti luukusta sisään VilliHelmestä tilaamani jutut Рhuomatkaa kuvasta niiden vähäinen määrä! Onnistuin pitämään tilaukseni hyvin kohtuullisena, luultavasti siksi, että alun perin halusin lähinnä kuvassa vasemmalla alhaalla näkyvää hopeoitua SoftFlex-vaijeria Рkaikki muu tuli ostoskoriin.. vähän niin kuin vahingossa.

Kuvassa siis rodoniittihelmi√§ (ne punertavat), helmi√§ishammas (tilaajalahja), sodaliittihelmi√§ (ne siniset), SoftFlexi√§, turkoosihelmi√§, kaksi Swarovskin kristallisyd√§nt√§ (ainoa v√§ris√§vy, joka ei ollut AB – en pid√§ AB-k√§sittelyst√§ Swarovskin kristalleissa!) ja helmineuloja (joiden rei√§t n√§ytt√§v√§t niin pienilt√§, ett√§ tokkopa saan t√§m√§nhetkist√§ helmilankaani pujotettua niihin ollenkaan…)

Villihelmi 16-01-06

Jahka olin hetken ehtinyt ihastella VilliHelmestä tulleita aarteita, ovipuhelin soi ja FedExin kuriiri toi paketi FireMountain Gemsiltä. Saaliina alla näkyvät cabochon-kivet (tosin teknisesti ottaen ne eivät kaikki ole kiviä, sillä mukana on myös kaksi lasista ja yksi simpukkainen cabochon), joista suurin on 40 x 30 mm ja pienin pauasimpukkaa oleva pyöreä laatta, joka on halkaisijaltaan 20 mm.

FireMountain Gems 16-01-06

Nyt ongelmana on lähinnä se, ettei minulla ole aikaa helmille! Päivät pitäisi tehdä töitä artikkelien parissa, illat kuluvat uudella asunnolla remonttihommissa. Tässä alkaa kohta kädet täristä kuten narkkarilla, joka on jäänyt ilman päivän annostaan, jos ei pian löydy hetkistä, jonka saisin käyttää ihan vain helmijuttuihin.

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. Taika, 16.1.2006 klo 13.24

  Tunnustus:

  Mä luen tätä sun helmiblogia paitsi siksi, että helmet on sieviä, myös siksi, että olen Saksassa vailla käsityömahdollisuuksia. Osittain omasta päätöksestä (että keskittyisi oleelliseen), osittain käytännön pakosta (ei ompelukonetta, kaikki käsityövälineet maksavat täällä keskimäärin puolet enemmän kuin Suomessa). Näpertelydeprivaatiota voi osittain lievittää seuraamalla toisten saavutuksia. Nämä sun jutut ovat ihan mun favourite.


 2. Outi, 16.1.2006 klo 15.24

  Vapisen kauhusta ajatellessani tilannetta, jossa olisin kaukana kaikista helmitarvikkeistani vailla mahdollisuutta näpertelyyn. Saat ämpärillisen sympatiaa Рlaitanko pussiin vai otatko suoraan kauluksesta sisään? :)


 3. Isa, 17.1.2006 klo 10.32

  Olen itsekin miettinyt tuota hopeap√§√§llysteist√§ vaijeria… Onko se hinnan v√§√§rti√§, eli kovasti kuninkaallisempaa kuin tavanomainen vaijeri?


 4. Outi, 17.1.2006 klo 13.50

  Kuninkaallisuudesta en tiedä, mutta on se minusta kaunista Рeli se on tosiaan hyvä valinta sellaiseen koruun, jossa vaijeri jää näkyville. Käytin sitä eilen ensimmäistä kertaa, tässä korussa, joskaan skannaus ei tee sille kauheasti oikeutta.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI