Easy crystal

3. tammikuuta 2006 klo 16.33
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Swarovski

Tämäkin koru on tehty Sandra D. Halpennyn ohjeella. Ensimmäistä kertaa koko helmihulluuteni aikana käytin tällaisen määrän Swarovskin kristalleja yhteen ainoaan koruun! Kirkkaiden kristallien lisäksi korussa on käytetty 2 mm:n sterlinghopeahelmiä, lukko ja solmusuojat ovat myöskin sterlinghopeaa. Skannaus ei tee korulle vähimmässäkään määrin oikeutta, mutta ne, jotka ovat itse käsitelleet samanlaisia Swarovskin kristalleja, voivat ehkä aavistella korun todellista säihkettä :)

Kristallit

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. siru, 3.1.2006 klo 17.50

  Oooooooh! Kaunein korusi. Voin vain kuvitella miten se kimmelt√§√§…


 2. Pia, 3.1.2006 klo 19.19

  WOW! Tuo on kyllä kaunis!


 3. Outi, 6.1.2006 klo 19.17

  Kiitokset :D Kimmellys on kyllä melkoinen, kun valo osuu sopivasti. Tuo on sen verran juhlavan näköinen kaulassa, että sitä ei ihan arkisimpien vaatteiden kanssa viitsi käyttää. Jännä muuten: Swarovskin kristallit tuntuvat helmipintana selvästi rosoisemmalta kuin halvemmat helmet!


 4. Tarja, 10.1.2006 klo 14.25

  Jestas..aina vaan paranee!!
  Olen muuten huomannut ihan saman noista swarovskeista..tottumuskysymys varmaan? Mutta loistetta ei voita mikään..paitsi tietty timantit unelmissa.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI