eBay-ostoksia vaihteeksi

16. joulukuuta 2005 klo 12.25
Luokat: Korukivet, Ostokset

Tämä on ollut ihan huippuviikko, mitä tulee helmiostoksiin: olen nimittäin saanut monta eri lähetystä: VilliHelmestä, Gemshow-Onlinelta, FireMountain Gemsiltä.. ja kaksi eri pakettia eBay-ostoksia. Niistä jälkimmäinen tuli tänään, myyjänä Gilbert & Frech kuten edelliselläkin kerralla, kun ostin eBaysta korukiviä. Tällä kertaa paketissa oli moniväristä turmaliinia (joka on jumalaisen kaunista, vaikka helmet eivät virheettömiä laadultaan olekaan) sekä pyöreinä että ovaalinmuotoisina helminä, pyöreitä granaattihelmiä ja isohkoja sitriinipisaroita.

Nuo pyöreät pienet turmaliinihelmet ovat upeita Рluulen, että niistä tulee jokin koru ihan vain minulle itselleni, ettei minun tarvitse ikinä joutua eroon niistä :D

Gilbert & Frech

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. siru, 16.12.2005 klo 17.33

  Oi, ovatpa ne kauniita – etenkin nuo turmaliinit!


 2. Anne, 17.12.2005 klo 3.10

  kauniita turmaliineja tosiaan! (nimim. tunti jos toinenkin tullut surffattua turmaliineja netistä ;)
  Saako kysyä paljonko tuollaiselle nauhalle pieniä turmaliinihelmiä tuli hintaa kun ebaysta hankit?


 3. Outi, 17.12.2005 klo 12.30

  Nuo pyöreät maksoivat vain $4.25, mitä pidän kyllä uskomattomana tuurina. Ovaaleista pulitin $7.00. Gilbert & Frechillä (myyjänimi gilbertandfrech) on usein turmaliiniä myynnissä, mutta jos rupeaa niitä huutelemaan niin kannattaa huutaa jotain muutakin Рniillä nimittäin menee postikulut Suomeen siten, että ensimmäinen tuote on $8.00 ja sen jälkeen jokainen lisätuote on $2.00 Рeli jos ostat useamman niin nuo postikulut hitusen tasoittuvat.

  Huusin myös esim. nauhan hennon persikan värisiä makeanvedenhelmiä, todella kauniita, hintaan $1.34.. joten vaikka tuohon pari dollaria tulee postikuluja päälle, niin hinta oli silti hyvin edullinen :)


 4. Anne, 20.12.2005 klo 3.11

  Suuret kiitokset vinkeistä! innostuin itsekin sitten huutelemaan tuolta noita kivihelmiä. Kaikkiaan huusin viisi 15 tuuman nauhaa (turmaliinihelmiä yms.) ja loppusumma postituskuluineen jäi johonkin 25$ kieppeille. Kivien laadusta nyt en tässä vaiheessa vielä tiedä Рmutta jos posti tuo edes jotain suurinpiirtein sen näköistä, mitä kuvissa oli, niin olen kyllä tyytyväinen. Hyvää joulua!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI