Netted necklace

2. joulukuuta 2005 klo 19.25
Luokat: Kaulakorut, Lasihelmet

Rubyn ohjeella tehty Netted Necklace valmistui hampaat irvessä, kun mieli teki jo siirtyä muihin projekteihin. Korusta ei tullut samanlainen kuin ohjeissa Рlienevätkö syynä yläosaan laittamani ylimääräiset helmet? Taas kerran jouduin toteamaan, että kaikista helmiväreistä violetti näyttää skannauksen jälkeen surkeimmalta. Kuva teki korusta todella valjun näköisen. :(

Netted necklace

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. siru, 2.12.2005 klo 22.47

  Aika j√§nn√§√§, vaikka min√§kin lis√§sin niit√§ helmi√§ tuonne yl√§riviin, on lopputulos v√§h√§n eri n√§k√∂inen… Enk√§ l√∂yt√§nyt sulta edes laskuvirhett√§ helmist√§. Mut toisaalta tuollainen siksakreunus on ihan hauska, vaikkei nyt ihan mallin mukainen olisikaan! Harjoitus tekee… y’know… ; – )


 2. Outi, 3.12.2005 klo 0.57

  √Ąl√§ v√§it√§, ett√§ laskit tuosta kuvasta koko korun helmet etsien virheit√§? :D Mjoo, en tied√§, miksi tuosta tuli tuollainen, mutta ihan kivalta se silti n√§ytt√§√§ kaulassa :)


 3. siru, 3.12.2005 klo 17.59

  Noooo Рen nyt ihan kaikkia laskenut, laskin vaan muutamassa kohdassa tuon verkkokuvion helmien määrän. ; Р)

  Mut laitoitko s√§ ne ekstrahelmet jo tekovaiheessa – vai viimeksi? M√§ laitan ekstrat aina viimeiseksi ennen p√§√§ttely√§, kun koru on jo tavallaan valmis. Sit voi sitten katsoa v√§h√§n sill√§ silm√§ll√§ et mihin v√§leihin sen lis√§helmen laittaa ja mitk√§ vaan kirist√§√§. Loppulangalla menen koko yl√§reunan l√§pi jolloin yl√§rivin saa mukavasti muotoiltua, esim joka toiseen verkon nivelkohtaan lis√§helmi, joka toisessa v√§h√§n lankaa kirist√§en… riippuu tietenkin korusta ja k√§sialasta. Mut kuten sanoin, se on ihan vinke√§n n√§k√∂inen noinkin!


 4. Outi, 12.12.2005 klo 22.17

  Oho, unohdin vastata! Laitoin ne ekstrahelmet ihan viimeiseksi, kun menin kerran koko tuon yl√§osan l√§pi. Laitoin ne ylim√§√§r√§iset helmet jokaiseen j√§√§neeseen koloon, mutta ehk√§ sitten vedin langan liian tiukalle tai jotain…


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI