Massiivinen korupäivitys

Päivitys: vaihdoin osan kuvista skannauksista valokuviin, sillä varsinkin hopeakorujen ollessa kyseessä valokuvat tuntuvat tekevän koruille enemmän oikeutta kuin skannaus. Tumma ametisti -korukin näyttää nyt paremmalta.

Pitkä odotus (niin mikä?) palkitaan, sillä tämä on massiivinen korupäivitys. Itse asiassa tämä on niin massiivinen päivitys, etten edes jaksa kyhätä kaikille koruille omaa pikku kuvaansa tähän merkintään Рainoastaan linkit.

Sillä aikaa, kun tietokoneparkani kärsi ongelmista koko viime viikon, ehdin tehdä yhtä jos toistakin korurintamalla. Ja nyt kun kone vihdoin toimii, pääsin skannaamaan tuotoksia.

Siispä:

1. Uusia sterlinghopeisia koruja:
– tummia ametisteja ja hopearenkaita kauniina rannekoruna (Tumma ametisti). Ainoa hienoinen harmin aihe on se, ett√§ pihdeist√§ j√§i joihinkin kohtiin langassa hentoja j√§lki√§. Tympe√§√§. Voi kun oppisin v√§ltt√§m√§√§n sen. Kaiken kaikkiaan yksi hienoimmista tekemist√§ni koruista joka tapauksessa – mik√§ ei todellakaan n√§y kuvassa… :/
Рsterling-versio jo aiemmin tekemästäni Golden Brown -korusta, jossa on siis linkitetty toisiinsa erilaisia kelta- ja ruskeasävyisiä helmiä (Golden Brown SS)
РVäkkyräranneketju hopealangasta ja Ullalta ostetuista sinisistä onyx-kivistä. Vihdoinkin hopealangan vasarointi alkaa sujua! (Onyx)
РYksinkertainen hopeaketju vasaroiduista jigillä tehdyistä elementeistä (Eyelet chain).
РEi täydellisen identtiset mutta silti aika nätit nelikulmaiset spiraalikorvakorut (Squares).

2. Muita rannekoruja:
РKaunis ja pirteä rannekoru, johon kokosin yllättävän paljon erilaisia vähän arvokkaampia materiaaleja: korukivisiruja, Bali-hopeahelmiä, Swarovskin kristalleja, aitoja makeanvedenhelmiä ja lisäksi tavallisia lasihelmiä (Sirut / peridootti)
– Vastaava rannekoru, mutta peridoottisirujen sijasta karneolisiruja (Sirut / karneoli 1).
РToinen karneolisiruista tehty rannekoru, mutta lasihelmet ovat tällä kertaa puna- ja violettisävyisiä marmorihelmiä (Sirut / karneoli 2).

3. Kaulakoruja
РYksinkertainen kaulakoru, jossa nauhaan on pujotettu metallihelmiä ja iso käsintehty kohokuvioitu lamppuhelmi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan vekkuli. (Vihreä silmä)
– Samantyylinen kaulakoru, jossa yhden ison helmen sijasta kaksi mustaa kaunotarta (Unity).
РEnsimmäinen tekemäni lariat-kaulakoru. Nahkanauha ja iso, upea korukivihelmi (kivi on nimeltään prehnite Рonko se suomeksi preniitti?). Nahkanauhassa takaosassa hopealenkki, joka antaa periksi, jos korua kiskaisee Рtällä tavalla koru on turvallinen, eikä siihen voi kuristua (toisin kuin moniin näkemiini lariat-koruihin, minkä vuoksi en ole tätä korutyyppiä aiemmin itse tehnyt). Lopputulos on mielestäni veikeä. (Prehnite)

4. Kännykkäkoruja
Leppäkerttu
Punasävyinen, sinisävyinen ja vihersävyinen perhoskoru.

Phew. Siinä taisi vihdoin olla kaikki!

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. sari, 25.10.2005 klo 10.59

  Sinähän oletkin ollut ahkerana ja todella kauniita koruja, ihmetellytkin tässä mihin minun inspiraationi hävinnyt, mutta oli ilmeisesti sinun luona kyläilemässä:)


 2. Siru, 25.10.2005 klo 11.16

  Wooah! No huh huh Рolet ollut tosi ahkerana! Minä olen tuottanut ehkä vastaavan määrän paperia opiskeluihin liittyen.


 3. siru, 25.10.2005 klo 13.54

  Piti viel√§ sanomani ett√§ nuo Sirukorut on mielest√§ni kaikkein kauneimpia (miksik√∂h√§n…?) ja varsinkin tuo vihre√§s√§vyinen… Todella onnistuneita koruja t√§ll√§kin kertaa sinulla!


 4. Outi, 25.10.2005 klo 14.51

  Kiitoksia :D

  Nuo sirukorut on kyllä nättejä Рne on jotenkin pirteän näköisiä, kun on yhdistelty monenlaisia helmiä. Yleensä en tee kauheasti tuollaisia pujota-helmiä-vaijeriin -koruja, mutta joskus ne ovat mukavaa vaihtelua.


 5. Cairbre, 25.10.2005 klo 15.44

  M√§ olen jopa n√§hnyt unessa niit√§ sun kauniita korujasi. Ovat aivan ihania…


 6. Päivi, 25.10.2005 klo 20.38

  Upea tuo Unity……..mist√§ olet l√∂yt√§nyt noita ihania helmi√§?


 7. Outi, 25.10.2005 klo 22.16

  Kiitos :) Unityn helmet ovat Sayilasta (Glass Italian-style flat round decorated ¬Ī 11x9mm, black), tosin n√§ytt√§v√§t t√§ll√§ hetkell√§ olevan ’temporarily out of stock’. Harmitti, kun en tilannut enemp√§√§ kuin kaksi – nuo helmet ovat tosi n√§ttej√§ :)


 8. Päivi, 25.10.2005 klo 22.38

  Aatella, enp√§ ole siell√§ noihin t√∂rm√§nnytk√§√§n :)…..Kiitos tiedosta :D


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI