Crackle glass

20. syyskuuta 2005 klo 13.57
Luokat: Korvakorut, Lasihelmet

Sainpa vihdoin k√§ytetty√§ johonkin keltaisia ”crackle”-lasihelmi√§nikin. Helmet ovat mahdottoman kauniita, enk√§ ole oikein raskinut k√§ytt√§√§ niit√§ mihink√§√§n. V√§lill√§ pit√§√§ ihan muistuttaa itse√§√§n siit√§, ett√§ noita helmi√§ ei todellakaan ole hankittu hypistelt√§v√§ksi vaan k√§ytett√§v√§ksi.

Korvakoruista tuli minun makuuni ehkä turhankin massiiviset, joten ne päätynevät myyntiin. Ihan mukavaa oli silti kokeilla jotain tällaistakin.

crackle glass

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. Pia, 21.9.2005 klo 15.41

  Mistä olet ostanut tuo ketju?


 2. Outi, 21.9.2005 klo 15.47

  Sayilasta :)


 3. Pia, 21.9.2005 klo 17.36

  ajaa… tilasin just sielt√§ ketjun, luulen ett√§ se on melkein sama… toivottavasti :)


 4. FieryVanilla, 21.9.2005 klo 20.12

  Heips,

  Ihanat helmet on kieltämättä nuo keltaiset. Vähän niin kuin meripihkanväriset, oikeastaan. Törmäsin juuri samankaltaiseen malliin eilen, kun lueskelin Bead&Style-lehden syyskuun numeroa. Siinä tosin oli vain kaksi ketjua ja niiden välissä helmiä, ja ketjujen alapäät oli yhdistetty. Mietin silloin sitä katsoessani, että enpä olekaan nähnyt sen kaltaista mallia aiemmin. Ja heti melkein sen jälkeen nyt löydän sinun sivuilta tämän. Hassua on elämä! :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI