Jotain juhlaan

16. syyskuuta 2005 klo 12.44
Luokat: Kaulakorut, Lasihelmet, Rannekorut

Teen enimmäkseen arkikoruja Рsellaisia, joita voi käyttää ilman erityistä syytä. Nyt kuitenkin poikkeuksellisesti tein tarkoituksella juhlavampia koruja, sillä on mukavaa ajatella, että juhlapäivänä on varaa valita, mitkä korut ottaa. Periaatteessa tämä korusetti on älyttömän yksinkertainen, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaankin siitä tuli mielestäni upea Рja Jannen kehuista päätellen en ollut ainoa, joka oli sitä mieltä.

Huomionarvoista on myös, että käytin ensimmäistä kertaa koko helmityöharrastukseni aikana kullattuja koruosia.

black-gold

 

 

J√§tetty yksi kommentti »

  1. Vakkari, 16.9.2005 klo 13.51

    Nyt on pakko kirjoittaa :) Olen ihastellut korujasi ja miettinyt, että harmi, kun lukot sun muut eivät ole kullansävyisiä. Itselläni on korut kullasta enkä jotenkin osaa ajatella yhdistäväni niihin mitään hopeisia juttuja. Kiva jos jatkossa tulee kullattuja juttuja lisää, niin voi olla, että minunkin on pakko jotakin tilata ;) Upeita koruja olet tehnyt!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI