Oma malli..ko?

14. syyskuuta 2005 klo 13.49
Luokat: Lasihelmet, Rannekorut

Luulen tehneeni tämän korun ihan oman mallini mukaisesti. Ainakaan en ole missään nähnyt samanlaista korua, enkä eilen korua suunnitellessani / tehdessäni käyttänyt kenenkään toisen ohjeita. Toisaalta koru on niin.. peruskoru, että takuulla joku muu on tehnyt samanlaisen ennen minua.. mutta ehkä hieman eri menetelmällä? Aion nyt kuitenkin ylpeästi pitää tätä omana mallinani. Skannausjälki ei taaskaan ole kovin onnistunutta.

cubes

 

 

Ei kommentteja »

Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI