Tuliaiset

30. elokuuta 2005 klo 0.13
Luokat: Lasihelmet, Ostokset

Janne palasi tänään työmatkaltaan Seattlesta. Samalla matkalla hän poikkesi parin päivän ajan Kanadan puolelle Vancouveriin tapaamaan ystäväpariskuntaa.

Ja mitä minä sainkaan Kanadan-tuliaisina! Nämä! Ja tämän kirjan! Minusta oli ihanaa, että sain erikoisia helmiä Рtavallisia pyöreitä ja särmikkäitä kun saa joka paikasta.

Minulla on maailman paras mies.

Helmihulluille vielä pari kuvaa helmikaupasta, josta tuliaiset ovat peräisin. Minä haluan ehdottomasti vielä joskus käydä siellä, jos lähdemme yhdessä moikkaamaan ystäviä.

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

 

 

J√§tetty 14 kommenttia »

 1. Dragon, 30.8.2005 klo 1.51

  Tervetuloa vain vierailulle!

  Dragon


 2. Stello, 30.8.2005 klo 5.27

  Smiley-helmet on hauskoja! Ihana tuo eka kuva helmikaupasta Рkahdesta jälkimmäisestä kuvasta tuli mieleen Dublinin Yellow Brick Road, jossa on aika samanlaista.


 3. Johanna, 30.8.2005 klo 10.29

  Oijoi. Tuohan on kuin pahemman luokan namikauppa… Lusikoidaan vaan v√§h√§n n√§it√§ sinisi√§ ja turkooseja ja punaisia ja violetteja ja s√§rmikk√§it√§ ja soikeita ja ja ….


 4. siru, 30.8.2005 klo 16.57

  Ihania tuliaisia sait, kertakaikkiaan – kyll√§ onnistuneet tuliaiset ovat hyv√§n parisuhteen peruskivi√§ ; – ) Nuo kalat on minun mieleeni, samoin kukkaset, ja nopat ja smileyt ja……..
  Pitäisköhän meidän alkaa suunnittelemaan jotain pyhiinvaellusmatkaa ison veden tuolle puolen?


 5. Henna, 30.8.2005 klo 23.58

  Oioi, mit√§ tuliaisia! Kuinka tarkkoja ”vinkkej√§” annoit tuliaisista? Mietin nimitt√§in omalta kohdalta tilannetta, jossa Jii olisi ostamassa mulle tuliaisia tuollaisessa kaupassa… Mitenh√§n mahtaisi k√§yd√§ ;) Saattaisihan tuo ihan hyvin p√§rj√§t√§kin, mutta sen verran v√§hint√§√§n pit√§isi ev√§st√§√§, ett√§ ”√§l√§ tuo py√∂reit√§ tai s√§rmikk√§it√§ tai niit√§ ihan pieni√§, joita on aina matolla…” :D


 6. Outi, 31.8.2005 klo 0.13

  Kiitos, Dragon! Minä olen helppo vieras Рolen täysin tyytyväinen kun a) pääsen tuohon helmikauppaan ja b) saan niitä taivaallisen näköisiä kuorrutettuja muffinseja, joista Jannella oli kuva :D

  Henna, hienoa tässä oli se, että en antanut ohjeita juuri lainkaan! Janne on itse nähnyt täällä niin paljon helmiä Рja näki millaisia ostin paljon Prahasta Рettä osasi ihan omin avuin päätellä, että kannattaa tuoda jotain erikoisempaa kuin peruspyöreitä tai -särmikkäitä :) Olen hänestä ylpeä :D


 7. Outi, 31.8.2005 klo 0.14

  Se pyhiinvaellusmatka kuulostaa hyvältä :) Amerikkalaisia helmilehtiä kun lukee, niissä näkee välillä ihan uskomattoman näköisiä helmikauppoja :O


 8. siru, 31.8.2005 klo 19.25

  You’re so right… Onneksi sent√§√§n on netti ja lehti√§ joista voi √§imistell√§ suuren maailman asioita! Mutta tietenkin sit√§ vois alkaa s√§√§st√§m√§√§n jenkkil√§n matkaa varten – jos n√§ilt√§ helmien osteluilta nyt mit√§√§n j√§√§…?


 9. Dragon, 31.8.2005 klo 19.55

  Elk√§√§ nyt hyv√§t helmi√§iset sinne Jenkkeihin matkatko, siell√§ on Hurrikaaneja ja Bush… Tulkaa meid√§n luokse Kanadaan, sielt√§h√§n tuo kuvakin on. :D


 10. siru, 2.9.2005 klo 16.08

  Niin juu tosiaan, Kanadaan tietty!!! (sorry, dear!) Mutta t√§√§lt√§ katsottuna olette aika vierekk√§in… Olet kyll√§ oikeassa Bushin ja hurrikaanien suhteen. Not so good. ; – )


 11. helise, 2.9.2005 klo 16.51

  Upeita tuliaisia Рkertakaikkiaan! Entäs tuo kirja, oliko kivoja työohjeita ja vinkkejä?!?


 12. I still sometimes sometimes I would definitely go there in order to get such emotions as at the first visit.


 13. I’m sure it was wonderful that I got special beads and the opportunity to choose some absolutely incredible specimens for myself.


 14. I have just finished reading your story! I am glad to be supplied with this kind of information.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI