Lisää hopeaa

28. elokuuta 2005 klo 23.47
Luokat: Hopea, Lasihelmet, Rannekorut

Melkein koko p√§iv√§ on tullut tuherrettua jotain korujuttuja. Ilman niit√§ olisin luultavasti ik√§vystynyt hengilt√§: ulkona sataa ropisee taukoamatta eik√§ televisiostakaan tule mit√§√§n kelvollista (varsinkaan kun unohdin Salaiset kansiot…).

White summer    Green

En tied√§ miksi, mutta minulle tuollaisen wrapped-elementin teko on aina kauhistus. Niist√§ ei tahdo tulla kauniita mill√§√§n. Sen vuoksi pakotin itseni t√§n√§√§n tekem√§√§n sellaisia per√§ti kahteen koruun – harjoituksen kun pit√§isi tehd√§ mestari…

 

 

Ei kommentteja »

Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI