Kolme kierrosta

25. syyskuuta 2013 klo 13.12
Luokat: Nahka, Rannekorut

Surffaillessani netissä erilaisia nahkakoruja tutkimassa olen tullut siihen tulokseen, että nahkainen rannekoru on helppo pilata laittamalla siihen liikaa tavaraa. Mitä useampia koristeita korussa on, sitä todennäköisemmin se on sellainen, ettei se miellytä minun silmääni. Siitä syystä myös itse tekemäni rannekorut ovat varsin yksinkertaisia: haluan että nahka itsessään pääsee oikeuksiinsa eivätkä koristeet vie liikaa huomiota tuolta ihanalta materiaalilta :)

Hieman kuluneen näköiseksi käsitelty ruskea 5 mm:n nahkanauha sai kaverikseen kauniin vasaroidun sydämen:

fl-varnishedbrown-heart

 

Vaalean beigestä premium-nahkanauhasta syntyi samankaltainen rannekoru, mutta koristeena on tällä kertaa kukka, jonka terälehdissä näkyy sydämiä:

fl-ltbeige-flower

 

Molemmat ovat erittäin mukavat ranteessa ja sopivat hienosti yhteen niin arkisten kuin vähän parempienkin vaatteiden kanssa. Nahka on minusta aina tyylikästä. :)

Tekstikoruja tilaustyönä

22. syyskuuta 2013 klo 18.09
Luokat: Nahka, Rannekorut

Tekstikoruja on toivottu paljon tilaustöinä, joten ajattelin näyttää niitä täälläkin:

Ruskeaa nahkaa ja teksti ”Dream a little every day / I’m cool enough to make history.”

Dream a little every day

 

Mustaa nahkaa ja lainaus Pikku Prinssistä. ”One sees clearly only with the heart”

One sees clearly only with the heart

 

Mustaa nahkaa ja tekstinä: ”Sano jotain latteeta ja jotain ihanaa / Sano jotain ettei hiljaisuus vie mukanaan”

Sano jotain latteeta...

 

Paitsi että näiden korujen tekeminen on mukavaa, ovat lopputuloksetkin mielestäni todella hyvännäköisiä. Omissa ranteissani on tällä hetkellä yhteensä kolme eri nahkakorua :)

Naputi-naputi

13. syyskuuta 2013 klo 15.32
Luokat: Nahka, Rannekorut

Kolmen millin kirjainpunsselit ovat lojuneet käyttämättöminä oikeastaan siitä asti kun ne ostin. En millään meinannut saada niillä siistiä jälkeä hopealevyyn, joten annoin niiden olla ja käytin hopealevyn kanssa pienempiä. Nyt nahkanauhoista innostuttuani päätin kaivaa ne pitkään jouten lojuneet isommat punsselit esiin. Nahkanauhan kanssa ne toimivat oikein mukavasti, joten nyt ne sitten vihdoin pääsivät käyttöön. Tällaista jälkeä on syntynyt:

Leather bracelet with text
Perfection is overrated

 

Leather bracelet with text
A 1000 reasons to smile

 

Leather bracelet with text
Embrace life

 

Tämän viimeisen korun tein ihan itselleni. Sen tekstissä sanotaan ”And though the course may change sometimes, rivers always reach the sea”, joka on katkelma Led Zeppelinin kappaleesta Ten Years Gone. Tuo lause muistuttaa minua siitä, että elämässä asiat menevät yleensä omalla painollaan niin kuin niiden on tarkoitus mennä, eikä loputtomiin kannata murehtia tai huolehtia.

Leather bracelet with text

Nyt on työn alla myös tilaustyönä tehtäviä tekstikoruja, kivaa!

 

Litteää nahkaa

2. syyskuuta 2013 klo 10.15
Luokat: Nahka, Rannekorut

Nyt on esittelyssä lisää nahkarannekoruja, mutta näissä on käytetty litteää nahkanauhaa. Se on taipuisampaa ja helpompaa käsitellä kuin edellisessä merkinnässä nähty ”lakritsi”nauha, ja siitä saa tehtyä vaikka useampikierroksisen rannekorun. Nämä istuvat ranteeseen todella mukavasti ja ongelmana onkin, että kun kerran näitä sovitan, en haluaisi niitä enää ottaa ranteestani pois :D

Double wrap leather bracelet (crystal)
Kristallikoristeinen tuplakieppi

Double wrap leather bracelet (flower)
Kukkakoristeinen tuplakieppi

Single wrap leather bracelet (flower)
Yksikierroksinen koru, jossa on kaunis kukkaelementti

Nämä rannekorut ovat yhtä aikaa sekä rentoja että tyylikkäitä, ja kuten Katri on jo todistanut: niitä voi kasata ranteeseen kerralla useampiakin!