Kameleontti

30. joulukuuta 2011 klo 11.13
Luokat: Kaulakorut

Ongelmat riipusten liimauksen kanssa jatkuvat valitettavasti vieläkin. Tilanne on nyt kuitenkin sikäli parempi, että kaikki riipukset eivät kupli. Viimeksi tekemistäni kahdeksasta neljään ilmaantui ilmakuplia, mikä on toki edistystä. Turhauttavaa tämä on silti – lakkaa menee haaskuun ajasta puhumattakaan. Mutta ah ja voi, luovuttaakaan en haluaisi, sillä onnistuessaan riipukset ovat välillä todellisia helmiä vaikka itse sanonkin.

Tällä kertaa esittelyssä varsinainen kameleontti: käytin nimittäin lakkoja, jotka vaihtavat väriä katselukulman mukaan. Tämä riipus on ainakin omasta mielestäni todella kaunis, eikä se saanut purkutuomiota, vaikka siinä yksi pikkuinen ilmakupla onkin.

np-duochrome01-01

np-duochrome01-02

np-duochrome01-03

Riipuksia on nyt ainakin toistakymmentä odottamassa myyntiin pääsyä, mutta luultavasti kuvaan ne vielä kertaalleen uusiksi, koska aiemmat kuvat eivät mielestäni ole riittävän hyvät (mitä, minäkö perfektionisti?).

Toivottavasti kaikilla lukijoilla oli oikein mukava ja onnistunut joulu. Toivottelen omasta puolestani nyt hyvää uutta vuotta – tuokoon 2012 paljon hyvää tullessaan!