Syysloman jälkeen

18. syyskuuta 2008 klo 22.46
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Ostokset

Näin syysloman jälkeen olen taas yrittänyt virittäytyä koruiluun. Tuntuu, ettei tällä viikolla ole syntynyt niin paljon uutta kuin olisi pitänyt syntyä, mutta hiljaa hyvä tulee…

Olen purkanut tilaustyöjonoa, mistä tuloksena nämä kaksi korua:

Custom made pearl necklace
Asiakkaan susirum persoonallisista isoista violeteista makeanvedenhelmistä ja kolmenlaisista pienemmistä helmistä tehty kaulakoru.

rosary
Montako rukousnauhaa on kuvassa? Yksi? Ei, vaan kaksi: ensimmäinen koskaan tekemäni ja samoin viimeinen… Lupauduin tekemään tämän tilaustyönä, enkä etukäteen aavistanut, miten isotöinen koru lopulta olisi. Puh. Onneksi se on nyt tehty. Materiaaleiltaan luultavasti kallein tekemäni koru, eikä painossakaan ole moittimista – koru nimittäin painaa noin 65 grammaa!

Purin kaksi vanhempaa korua ja käytin niiden ketjuosat uudelleen. Sain aikaan kaksi korua, jotka molemmat ovat selvästi kauniimpia kuin edeltäjänsä.

Ensilumi
Tämä koru sai nimekseen Ensilumi, sillä tuo savukvartsilehti yhdistettynä puhtaanvalkoisiin makeanvedenhelmiin sai minut ajattelemaan sitä, miten uskomattoman valkoista on ensilumi, joka sataa rapaisen ja loskaisen maiseman päälle.

Koralliriutalla
Koralliriutalla-koru puolestaan on tehty ihanista valtamerijaspiksista, joiden värit ja kuviot jaksavat lumota minut kerran toisensa jälkeen.

Bali silver and Swarovski crystal earrings
Syksyn lehdet -korvakoruja tein kolme erilaista paria. Tässä parissa olen käyttänyt 8 mm:n pyöreitä Swarovskin peridot satin -kristalleja.

Crystal quartz earrings
Fasettihiottuja vuorikristalleja korvakoruissa, jotka muistuttavat minusta jollakin tavalla putoavia vesipisaroita.

Viimeiseksi kuva aarteista, jotka posti toi tiistaina: ihania isoja fasettihiottuja ruusukvartsi- ja savukvartsipisaroita!

Smoky and rose quartz drops