Lomalle lähärös

3. syyskuuta 2008 klo 13.58
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut

Syksyn aikataulu näyttää tällä haavaa siltä, että jos helmihullu aikoo pitää jonkinmoista syyslomaa, niin se on syytä pitää nyt eikä niin sanotusti viidestoista päivä. Siispä putiikki ja minä vietämme lomaa 4.-11.9. 2008. Tilauksia otan vastaan normaalisti ja sähköposteihinkin pyrin vastaamaan inhimillisissä aikarajoissa, mutta muuten en aio pistää tikkua ristiin töiden eteen. Sen sijaan haaveilen ehtiväni nauttia syksystä! Tyypillisesti onnistuin kuitenkin hankkimaan itselleni flunssan tähän loman alle, mutta se tuntuisi onneksi olevan neljän päivän jälkeen vähitellen luovuttamassa (*kop kop*).

Mutta sitä ennen näytille pari uutta juttua.

Garnet & Silver earrings

Näistä granaateista piti tulla jotain ihan muuta. Alkuperäinen suunnitelma meni kuitenkin pahasti mönkään, minkä jälkeen minulla oli N kappaletta granaatteja valmiiksi korupiikkeihin kierrettynä. Ei tullut takkia, tuli liivi. Eikä oikeastaan liiviäkään vaan se kuuluisa tuluskukkaro. Mutta patinoituna nämä kaunokaiset sopivat hyvin yhteen äidilleni päätyneen Magdalena Borejkolta apinoidun riipuksen kanssa, joten ne matkaavat pohjoiseen helmihullun äidille.

Souvenirs from China, version 2

Vihreä versio joskus ajat sitten tekemästäni Souvenirs from China -rannekorusta. Sikäli työläs kaveri, että piti tilata erikseen yhdestä paikasta onyx-siruja ja toisesta tuo kolikko. Tilaustyö.

Paradise

Ihanan värikäs kaulakoru makeanvedenhelmistä, hopeasta, vuorikristalleista ja Balin hopeasta. Tämä piristäisi taatusti harmaintakin päivää! Nyt nämä suloiset pienet värikkäät makeanvedenhelmet ovat loppu, finito, joten tästä sekoituksesta ei enää uusia koruja tule.