Hiljaiseloa remontin keskellä

30. toukokuuta 2008 klo 8.07
Luokat: Kaulakorut, Korvakorut, Rannekorut

Remontin keskellä on näemmä tullut vietettyä hyvä tovi hiljaiseloa. Sinä aikana on kyllä syntynyt koruja, mutta enimmäkseen viime aikojen korutuotanto on ollut peruskauraa, joka on täällä blogin puolella esitelty moneen kertaan.

Onnistuneimpia koruja viime aikoina on ollut ametisteista ja hopeasta syntynyt Matka ajan halki. Kuva ei ole erityisen mairitteleva, mutta itse korusta tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Se myös katosi kaupasta samana päivänä, kun sen sinne sain laitettua, joten siitä piti joku toinenkin :)

Matka ajan halki

Meritähti syntyi tilaustyönä. Siinä on savukvartsia ja vuorikristalleja solmittuna mustaan puuvillanyöriin. Korun kruunaa ihana Karen Hill Tribe -hopeariipus:

Meritähti

Toiveita on peruskauraa, mutta pidin korusta kovasti. Onnistuin kerrankin löytämään sieviä harmaita makeanvedenhelmiä, joissa oli peräti hyvä kiiltokin. Kuvassa se ei kyllä juuri näy…

Toiveita

Olin jo ehtinyt unohtaa omistavani litteitä natural silver quartz -ovaaleja! Kun silmäni äkkäsivät ne tuolta lokerikkojen kätköistä, päätin vihdoin ottaa ne käyttöön. Larvikiitin ja hopean kanssa niistä syntyi hillityn värinen mutta kiva rannekoru Hopeapilvet:

Hopeapilvet

Jos minulla jokin kivilaji suurin piirtein homehtuu lokerikossa käyttämättä, se on sodaliitti. En kerta kaikkiaan tahdo osata käyttää sitä mihinkään. Urheasti ponnistellen sain siitä kuitenkin tehtyä korvakorut:

Denim

Kristallirumpu-korvakorujen Karen Hill Tribe -charmit ovat myös lojuneet pitkään varastossani, kun en ole keksinyt, mitä niistä tekisin. Lopulta ne valitsivat kaverikseen purple velvet -kristallit ja muotoutuivat korvakoruiksi:

Kristallirumpu

Kuten näette, en siis ole ihan vain pyöritellyt peukaloitani odottaessani uuden keittiön valmistumista. Nyt keittiössä hääräilee vihdoin kalusteiden asentaja, joten ehkäpä remontti on ensi viikolla ohi. Yay!