Vaivainen.

3. helmikuuta 2008 klo 16.26
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Swarovski

Tunnollinen yrittäjä sairastaa viikonloppuna. Heräsin aamulla vain todetakseni, että niskaa ja hartioita särki niin hirveästi, etten meinannut saada päätä ylös tyynystä. Siinä ei ollut kuulkaas itku kaukana, varsinkaan kun olin suunnitellut tälle päivälle kaikenlaista kivaa puuhaa. Elefantin annos Buranaa, yksi kuuma suihku ja kerros Mobilatia myöhemmin tilanne on hieman parempi, mutta edelleenkin särky pitää minulle seuraa.

On pakko hyväksyä se, ettei tänään voi tehdä kovin paljon. Televisiosta ei näin päiväsaikaan tule oikein mitään mielenkiintoista, mutta onneksi kannettava pitää minulle seuraa sohvalla. Jos vielä huomennakin on niska ja hartiat kipeät, pidän ihan suosiolla sairaslomaa – mikäli olen jotain oppinut lyhyen yrittäjyyteni aikana niin sen, että hartiasäryssä ei tehdä töitä, piste.

Perjantaina valmistui vain pienehköjä juttuja: muutamia korvakorupareja ja riipus.

Labradorite earrings
Ihanat labradoriittinapit papuketjussa. Huomatkaa, että kerrankin labradoriitin jumalat olivat suopeita kuvaushetkellä!

Swarovski crystal earrings
Kaksiväriset kristallikorvakorut. Näistä tuli veikeät.

Smoky quartz & silver earrings
Näistä pitkähköistä korvakoruista tuli jotenkin kuninkaalliset, mutta en tiedä mikä sen vaikutelman tekee. Hopeaa ja litteät savukvartsibrioletit.

Bali bead necklace
Yksinkertainen kaulakoru nahkanauhasta, hopeasta ja Balin helmestä. Kyseinen helmi on suurin Balin helmi, mitä olen tähän mennessä käyttänyt: melkein kaksisenttinen. Se näyttää todella hyvältä mustassa nahkanauhassa, vaikka itse sanonkin.