Solmuja ja korvakoruja

3. lokakuuta 2007 klo 18.00
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korvakorut, Rannekorut, Swarovski

Pitkästä aikaa tuntui siltä, että voisi solmia helminauhan silkkiin. Istuin television ääressä ja tuhersin. Seuraavana iltana silmäilin toista helminauhaa ja mietin, että nekin helmet voisi solmia silkkiin. Istuin taas television ääreen ja tuhersin. Jälkimmäisten helmien reiät olivat sen verran ahtaat, että korun teko oli yhtä tuskaa, mutta onneksi sen tuskan tuloksena oli nätti kaulakoru. Molemmissa koruissa on irrotettava riipus.

caramel01
Caramel

dragonflyII-01
Dragonfly II

Ostin kerran hetken mielijohteesta yläporattuja Swarovskin kristalleja, kun sattui vastaan vielä niin älyttömän kaunis sävykin. Nuo Aquamarine Satin -sävyiset aarteet lojuivat useita kuukausia lokerikossaan, kunnes sitten päätin, että niiden aika on tullut. Hyvä oli, että päätin ne käyttää, sillä niistä tuli oikein sievät korvakorut, vaikka itse sanonkin. Sirpaleita-blogissakin on näkynyt viime aikoina tämän tyyppisiä korvakoruja:

Silver and Swarovski crystal earrings

Viime aikoina on aika harvakseltaan käynyt niin, että jokin helmi tai muu materiaali oikein kiljuisi pääsyä tietynlaiseksi koruksi. Tänään saapuneet Karen Hill Tribe -hopeajutut sen sijaan näin mielessäni välittömästi tällaisissa korvakoruissa, joita sitten valmistuikin neljä paria, kun en malttanut lopettaa…

thai-kr01

thai-kr02

thai-kr03

thai-kr04

Lopuksi vielä rannekoru, jossa on todella kauniin värisiä makeanvedenhelmiä:

holly
Holly