Ovaaleja renkaita

1. lokakuuta 2007 klo 16.49
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut

Tuli vaihteeksi juotettua renkaita umpeen, ja päätin kerrankin kokeilla niiden vetämistä ovaaleiksi. Lopuksi kuvioin renkaita vielä hieman pallopäävasaralla ja vihin ne käyttöön rannekoruissa. (…ja myöhemmin huomasin kulkevani nimatan jalanjälkiä.)

rubyquartz-r01
Ruby quartz -helmiä

fireagate-r
Kauniita 8 mm:n tuliakaatteja

fancyjasperflowers
Fancy jasper -kukkia (ei, kuva ei ole hämärä vaan tausta on oikeastikin vaaleansininen…)

Myös tässä nyörikaulakorussa on fancy jasper -helmiä. Mukana on myös muutamia mustia onyxeja, joissa oli sen verran suuret reiät, että molemmat nyörit mahtuivat reiästä läpi.

fjasper-briolette01

Nämä kuukivikorvakorut ovat tilaustyö:

moonstone-cluster

Lopuksi kokeilu hopealangan hukkapaloista jonkun helmettiläisen innoittamana. En muista kuka joskus teki jotain vastaavaa, joten hihkaiskaa jos teillä on parempaa tietoa. Minulle on kertynyt ihan älytön määrä hukkapätkiä hopealankaa, joten voi olla, että tällaisia yritelmiä tulee kokeiltua enemmänkin. Ensimmäisellä kerralla opin jo paljon siitä, miten tällaista klönttiä kannattaa lähteä tekemään.

Muoks: Hah! Pitkään ja hartaasti piti foorumia kaivella, että löysin etsimäni. Turkoosin sulatettu riipus oli se, mitä ajattelin. Sen voitte nähdä täällä, Raijan kauniin korun puolestaan täällä. Sulatusjuttuja on tehnyt myös Noitakuu.

leftovers