NERIK-laatikon kaivelua

27. heinäkuuta 2007 klo 12.41
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Swarovski

Moni helmeilijä näkyy pakottautuneen käyttämään NERIK-laatikkonsa antimia, joten pitihän minunkin. Solmittujen arkikorujen sarja jatkui vielä kahdella korulla, joista toisessa olen vihdoin ja viimein käyttänyt isoja kauniita fluoriittinugetteja, joita olen säästellyt jo puoli ikuisuutta:

moveit
Move it

angelblack
Dolomiittimarmorista ja mustasta onyxista tehty Angel black, joka on oma suosikkini näistä koruista

NERIK-laatikossani on jo jonkin aikaa lojunut nauha jumalaisen kauniita fasettihiottuja fluoriitteja. Urheasti tartuin nyt niihinkin ja valitsin niistä kaksi käytettäväksi. Tuloksena nämä Balin hopeiset korvakorut:

facetedfluorite-kr

Foorumin kautta ostamani siniset kalsedonit päätin ottaa käyttöön jo ennen kuin ne päätyisivät NERIK-laatikon syövereihin. Niistä ja Balin hopeasta syntyivät nämä yksinkertaiset mutta ainakin omasta mielestäni sievät korvakorut:

chalcedony-bali-kr

Crystal Copper -sävyiset Swarovskin cosmic-helmet ovat samaten olleet NERIK-laatikossa jo pitkään, joten niiden oli aika vihdoin ja viimein päästä sieltä esiin. Kristallit yhdistin vermeil-osiin ja tulos on tässä:

cosmic-kr

Kaksi viimeistä korvakoruparia ovat vain hopealangan kieputtelua patinoituna. Molemmista pareista tykkään kovasti; harkitsen jopa pitäväni spiraalit itselläni…

doublespiral-kr

duo-kr

Tässä kaikki tältä erää. Jahka saan kupposen kahvia ja ehdin hieman toipua veljenpoikien yökyläilystä palaan helmipöydän ääreen…