Uhraus

28. kesäkuuta 2007 klo 21.47
Luokat: Hopea, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut

Magsin rohkaisevan esimerkin kannustamana uskaltauduin NERIK-laatikolle minäkin. Sain lopultakin käytettyä ikuisuus sitten hankkimani fasettihiotut ametriinit, jotka ovat uskomattoman kauniita:

ametrine-kr01

Sen jälkeen pakottauduin käyttämään Satuhelmen karneoliruusujen päällä upeat isot Balin hopeiset kalotit, joita minulla oli vain kaksi kappaletta:

carnelianrose-kr02

Tämän jälkeen oli pakko tehdä jotain muuta, joten pistin lopultakin erään vanhan rannekorun uuteen uskoon. Kyseinen koru on ensimmäinen hopealangasta jigillä tekemäni koru, jossa alun perin oli elementtien välissä Swarovskin kristallit – ja puistattavan rumat silmukat! Laitoin koruun paremman lukon ja korvasin kristallit ruusukvartseilla. Jahka lopputulos oli pyörinyt rummussa tunnin verran, koin saaneeni aikaan myyntikelpoisen korun:

celtic-rq-r

Kuvasin tuon rannekorun vasta yhdeksän jälkeen illalla, joten päivänvaloa ei riittänyt tuon parempaan otokseen.

Myöhään eilisiltana (tai pikemminkin viime yönä) syntyi puolestaan kaksi raikkaan kesäistä rannekorua dolomiittimarmorista (jos oikein muistan). Näihin olen todella ihastunut ja jättäisinkin turkoosin korun itselleni, jos hetkeäkään uskoisin muistavani sitä käyttää.

mjade-bquartz-r

mjade-turquoise-r