Kukkahulluus

21. kesäkuuta 2007 klo 18.44
Luokat: Kaulakorut, Korukivet

En tiedä mistä se johtuu, mutta näitä Enin briolettikukkia ei voi tehdä vain yhtä. Kun on tehnyt yhden, sormet syyhyävät jo toista tekemään. Siispä tälläkin kertaa kukkia syntyi monta. Ne halusivat pelkän mustan nauhan sijasta tällä kertaa inkkumaisiin kiviä & nyöriä -viritelmiin.

brioflwr-yellow

brioflwr-pink

brioflwr-blue

brioflwr-black

En onnistu ikinä tekemään tätä viiden terälehden mallia niin, että pienet hopeahelmet olisivat kauniissa ympyrässä ilman koloja, mutta tulin siihen tulokseen, että kyllä käsityössä saa käden jälki näkyäkin. Ei kaiken tarvitse olla tuhannen täydellistä ja virheetöntä, kunhan on kaunista.

Täytettä NERIK-laatikkoon

21. kesäkuuta 2007 klo 11.13
Luokat: Korukivet, Ostokset

Eilisessä Espoon helmihullujen kuukausittaisessa tapaamisessa (jossa oli muuten taas kerran mahdottoman mukavaa – kiitos kaikille paikalla olleille!) tuli hankittua täytettä NERIK-laatikkoon. En tiedä, miten kukaan voi edes hetken mielenhäiriössä kaupata toisille tällaisia aarteita, mutta olen onnellinen siitä, että ehdin paikalle ensimmäisenä ja sormeni nappasivat pussin nopeudella, josta Klonkkukin olisi kateellinen.

fossiilikivi05

fossiilikivi04

fossiilikivi03

fossiilikivi02

fossiilikivi01

Teknisesti ottaen näiden ostaminen ehkä oli helmilakon rikkomista, mutta toisaalta: eikös se ole vähän niin kuin hyväntekeväisyyttä, kun ostaa helmiä toiselta helmihullulta, joka omistaan haluaa eroon? Ai ei? Pahus. No, tuota.. foorumiostoja ei lasketa, ja tämä oli melkein kuin foorumiosto. Niin kerta.

Eilen paikalla olleet kanssaviirahtaneet kehtasivat vihjata, että NERIK-laatikossani on enemmän sisältöä kuin muissa helmilaatikoissani yhteensä. Pöyristyttävää panettelua moinen! Ehkäpä tästä inspiroituneena kirjoitan joku päivä ihan oman NERIK-merkintänsä, johon liitän kuvia kyseisen laatikon (virtuaalisen sellaisen) sisällöstä.