Niin mikä lakko?

19. maaliskuuta 2007 klo 16.44
Luokat: Helmihulluus, Hopea, Korukivet, Korvakorut, Lasihelmet, Ostokset, Rannekorut, Sormukset

Äh, minä lakkaan nyt teeskentelemästä että olisin missään helmilakossa, kun siitä ei kerta kaikkiaan näytä tulevan mitään. Mitä tiukemmin yritän olla lakossa, sitä varmemmin sorrun. Olen lakkoyritelmäni aikana langennut luultavasti jopa enemmän kuin mitä olisin langennut, jos en olisi yrittänyt lakkoilla. Siispä hiiteen koko touhu! Luultavasti olisi paljon älykkäämpää luvata, että yrittää käyttää enemmän (ja tarkempaa) harkintaa sen suhteen, mitä ostaa, ja yrittäisi aina miettiä useampaan kertaan, onko jokin ostos välttämätön – tai edes hyödyllinen.

Nyt siis teen lakkolupausten sijasta lupauksen yrittää oppia pois siitä kauheasta ”Iiih, apua, tuo on pakko saada, liian ihanaa!” -ostohysteriasta. Samaten lupaan yrittää oppia käyttämään aarteitani rohkeammin, etten ainoastaan varastoisi niitä laatikoiden kätköihin ja ihailisi niitä itsekseni silloin tällöin.

Yhdestä viimeaikaisesta lankeamisestani syytän täysin häpeämättä Nindeä. Alle kaksi vuorokautta sen jälkeen, kun olin tehnyt elämäni ensimmäisen tilauksen Treasure Island Pearlsille, Ninde laittoi blogiinsa kuvia makeanvedenhelmistä, joita oli tilannut TIP:ltä. Helmihullu hakkasi päätä seinään tajutessaan, millaisia ihanuuksia olisi voinut tilata itsekin, jos olisi selannut kaupan valikoimaa hieman tarkemmin.

Vahinko on nyt korjattu.

tip190307

Haluan kuitenkin korostaa, ettei kuvassa ole niin monta nauhaa, kuin miltä ehkä näyttää, vaan ainoastaan neljä. En kai minä nyt ihan toivoton tapaus ole! (No olen.)

Seuraavaksi pari uusinta tilaustyötä:

rquartz-onyx-r

Rannekoru ruusukvartsista ja mustista onyxeista

angel-creamrose

Korvakorut Swarovskin helmistä ja vaaleanpunaisista lasihelmistä. Tämän korumallin olin jo ehtinyt kokonaan unohtaa, sillä alkuperäinen pari oli peräisin heinäkuulta 2005. Asiakas oli kuitenkin nähnyt kuvan alkuperäisistä, ja toivoi samanlaisia, joten mikäpäs siinä. Kuva on melko kelvoton.

Sitten ihastuttava (ainakin minusta!) sormus labradoriitista. Tämä ei ole tilaustyö vaan päätynee normaalisti myyntiin:

labradorite-ring01

Labradoriittia on vaikea kuvata, koska se ei yleensä näytä kuvassa kovinkaan erikoiselta, ellei kuvakulmaa valita todella tarkkaan. Senpä vuoksi otin sormuksesta vielä toisenkin kuvan, jossa pitelen sitä nakkisormissani niin, että edes osa kiven loistosta näkyisi kuvassa:

labradorite-ring02

Pyrin yleensä valitsemaan sormuksiin mahdollisimman täydellisiä kiviä, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen. Kyseinen labradoriitti ei ole pinnaltaan ehkä täysin virheetön, mutta muuten kivi on upea, eivätkä sen pienet puutteet vähennä yhtään sormuksen kauneutta.