Riipuksia

21. helmikuuta 2007 klo 14.07
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet

Muutama päivä sitten Anu teki Eni Okenin ohjeella suloisen briolettikukkariipuksen. Samaa ohjetta olen minäkin monesti himoiten katsonut, mutta vasta Anun innoittamana uskaltauduin ostamaan. Samalla kertaa hypähti ostoskoriin myös Beaded Flower Pendant -ohje, jota päätin kokeilla ensin (koska se näytti vähemmän pelottavalta).

Ripustuslenkkiin en ole täysin tyytyväinen, mutta muuten riipuksesta tuli mielestäni todella sievä. Ja hei, se oli ensimmäinen yritykseni! Terälehdet ovat amatsoniittia, keskellä on fancy-jaspis.

enikukka

Toinen tekemäni riipus on yksinkertaisempi: siinä on ainoastaan pari pietersiittiä ja hopeaa. Pietersiitti-parkaa on minusta usein syyttä suotta parjattu ei-inspiroivaksi kiveksi, sillä se on parhaimmillaan todella upea materiaali.

pietersiittiriipus

Molemmat riipukset ovat mustassa nauhassa, joka on kai neopreenia. Se on siis kumia – todella mukavan tuntuista, taipuisaa ja vähän joustavaa materiaalia. Sopii minusta mainiosti riipusten kanssa käytettäväksi, mutta sitä en tiedä, aiheuttaisiko se oireita kumiallergikolle. Onko jollakulla parempaa tietoa?