Ihanat helmirondellit!

16. helmikuuta 2007 klo 12.47
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet

Aina joskus vastaan tulee sellaisia helmiuutuuksia, joita ei kerta kaikkiaan pysty ohittamaan. Onneksi minulla oli muutenkin tilattavaa HelmiQ:sta, joten pääsin uutuushelmiin käsiksi todellisen syyn varjolla. Tilasin pääasiassa puuvillanauhoja ja french wirea, mutta koriin hyppäsi kuin itsestään HelmiQ:n uusia makeanvedenhelmiä – ja niistä helmistä syntyi eilen tämä setti:

antoinette-kk

antoinette-kr

Nuo helmirondellit ovat mahdottoman suloisia, joten niitä oli pakko saada käyttää heti. Kaulakorun kuvaan en ole erityisen tyytyväinen (stop the press!), mutta samaa voi sanoa melkein kaikista tapauksista, joissa olen yrittänyt kuvata roikkuvaa kaulakorua…

Tähän seuraavaan koruun sain idean kauan sitten, mutta sopivien materiaalien hankkiminen vei niin pitkään, että joku toinen ehti toteuttaa samantapaisen korun ensin. Great minds think alike! Loppujen lopuksi Papen kaunis koru ei kuitenkaan näytä kauhean samankaltaiselta, vaikka perusajatus on sama. Tätä korua varten opettelin ihan uuden solmutyypin, ns. rakkauden solmun:

loveknots

Huolimatta siitä, että inhoan syvästi tässäkin korussa käytettyjä liimattavia nauhapäätteitä, olen koruun tyytyväinen. Siitä tuli kivan pirteä! Pituutta korulla on noin 50 cm, ja kivinä siinä on mustaa onyxia ja kalkkiturkoosia.