Pitkästä aikaa aikaa

1. helmikuuta 2007 klo 23.28
Luokat: 14KGF, Ketjut, Rannekorut

gf-jenspind

Vihdoinkin oli aikaa ja energiaa ihan vain korunäpertelyyn! Sahaaminen tökki ja pahasti, mutta sain onneksi – hampaitani kiristellen – sahattua tarpeeksi renkaita tähän ranneketjuun. Jens Pind, lankana 0,8 mm:n puolikova 14K Gold Filled (ja renkaat on tehty 2,5 mm:n veivillä). Soma kuin sika pienenä, vaikka itse sanonkin.

Minun on täytynyt kehittyä ketjujen tekemisessä, kun tämä ranneketju syntyi parissa tunnissa (siis punomisen osalta) entisen neljän-viiden tunnin sijasta. Enkä tällä kertaa tehnyt ensimmäistäkään virhettä!

Voi olla, että tämä koru jää ihan vain omaan käyttöön – en ole nimittäin ihan varma, olisiko kukaan valmis maksamaan ketjusta niin paljon, kuin mitä siitä pitäisi langan hinnan ja työmäärän huomioon ottaen pyydettävä. Saa nähdä.

Yrityksen kirjanpitoa varten olen vihdoin saanut kasattua jonkinlaisen Excel-pohjan, mutta tammikuun tapahtumista on suurin osa vielä kirjaamatta. Pääasia, että käytännön asiat alkavat vähitellen olla hanskassa, jotta minulla on lähitulevaisuudessa aikaa ja virtaa tehdä enemmän koruja. Wahey!