Jane Myrsky -taidelasihelmet

23. marraskuuta 2006 klo 15.59
Luokat: Helmihulluus, Yleinen

Ja nyt pikainen mainostus!

Niitä uskomattoman kauniita lamppuhelmiä, joita olen Eni Oken -tyylisissä riipuksissa viime aikoina käyttänyt, voi nyt ostaa kahdestakin helmikaupasta:

HelmiQ: Jane Myrsky -helmet
Helmitaulu: Jane Myrsky -helmet

Arial

23. marraskuuta 2006 klo 13.18
Luokat: Kaulakorut, Lasihelmet, Swarovski

Suerten isosisko Arial syntyi jo ajat sitten, mutta jostain syystä en millään meinannut muistaa kuvata sitä esittelyä varten. Arial ei pituutensa (ja kompleksisuutensa) vuoksi sovellu rannekoruksi kuten Suerte, mutta käyttötapoja sillä on enemmän. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, mutta en ole erityisen hyvä kuvaamaan itseäni…

arial01
Kolminkertaisena riipuksen kanssa. Luonnollisesti voi käyttää myös kolminkertaisena ilman riipusta, mutta sitä en kuvannut.

arial02
Tasapitkänä kaksinkertaisena ilman riipusta. Tai riipuksen kanssa (en kuvannut).

arial03
Eri pituisina lenkkeinä kaksinkertaisena. Riipuksen voi jättää pois, laittaa ylempään tai alempaan kieppiin, miten vaan.

arial04
Hieman kravatin tapaan kaksinkertaisena. Riipuksenkin voi varmaan tuohon häntään halutessaan laittaa, kuvassa sitä ei ollut (vaikkei se kyllä näkyisi, vaikka olisikin).

Koru teki ensiesiintymisensä eilen japanilaisessa ravintolassa kolminkertaisena riipuksen kanssa. Minä itse tykkäsin kovasti, herraseura tuskin kauheasti kiinnitti huomiota.

Arial ei ole vielä loppuun saakka kehitelty – tai ainakaan en ole siihen täysin tyytyväinen nykyisessä muodossaan. Se on vaatinut melkoisen määrän ajatustyötä, mutta se ei ole yhtä näppärä ja vaivaton kuin Suerte, vaikkakin monipuolisuudessaan hakkaa Suerten mennen tullen.

Lopuksi vielä kuva Arialista pöydällä kasana:

arial

Riipus on ilman muuta vielä tehtävä uusiksi – jo senkin takia, että minulla ja siinä käytetyllä Balin korupiikillä oli suuria erimielisyyksiä…