Tämän viikon aarteita…

16. marraskuuta 2006 klo 23.38
Luokat: Helmihulluus, Ostokset

…eli…

Havainnollistava kuvasarja aiheesta ”Kuinka mopo karkasi käsistä”.

Tällä viikolla ei ole pokkaa edes muistella minkäänlaisia puheita mistään helmipaastosta, sillä uusia ihanuuksia on tulvinut sisään ovista ja ikkunoista. Koska olen myös ollut tavallista kiireisempi monestakin syystä, esittelen korujen sijasta uusimpia hankintojani (joista toivottavasti myös syntyy runsaasti uusia koruja).

Pääkaupunkiseudun helmettiläisten ”FMG V” -kimppa toi helmihullun kotiin tällaisen kivikasan:

1611-kivet01

Olin liian laiska kuvatakseni kaikkia nauhoja erikseen, joten kuvassa on epämääräinen kasa. Jos kivilajit kiinnostavat, kurkatkaa kuvan Flickr-sivulle, jossa kuvaan on liitetty muistiinpanoina kivien nimet.

1611-swarovski01

Uudesta suomalaisesta helmikaupasta nimeltä Anhelmi tilasin kokeeksi pienen määrän Swarovskin riipuksia: meritähtiä ja puolikuita. Ne päätynevät korvakoruiksi vielä jossain vaiheessa.

Valtameren takaa luokseni saapuivat seuraavat ihanuudet:

1611-swarovski03

Kuvassa iso (20 mm) Light Amethyst -sävyinen meritähti, 20 mm:n lumihiutale ja kuuden millin kaksoiskartioita, joiden värisävyt ovat Brandy ja Vintage Rose. Jälkimmäinen on Swarovskin upouusi värisävy, joka on värinä ihan nätti mutta jotenkin hieman vaisu.

1611-swarovski02

Uskomattoman kauniita 10 mm:n Swarovskin sydämiä (Vitrail Light ja Vitrail Medium), jotka ovat suunnilleen blingblingiyden huippu.

1611-charms

Pieniä hopeajuttuja. Kiinalainen onnea tarkoittava symboli päätynee omaan kaulaani, muiden päämäärä ei ole vielä selvinnyt.

1611-balihilltribe

Jo pitkään suuresti himoitsemiani Hill Tribe -sormuksia, joiden renkaisiin voi itse ripustaa jotakin kivaa, sekä upeita Balin hopeahelmiä.

1611-twistpearls

Kierteisiä Swarovskin helmiä.

Eikä tässä ollut kaikki! Kuvaamatta jäi pari pussillista hopealukkoja, kirkkaita Swarovskin sydämiä ja pieniä kirkkaita Swarovskin meritähtiä, Aquamarine champagne -sävyiset kaksoiskartiot, kaksi sorttia pienempiä Balin hopeahelmiä, iso Swarovskin puolikuuriipus ja todella sievät Balin hopeaa olevat korvanapit.

Jostain mystisestä syystä minulla ei ole edes krapula näistä kaikista ostoista. Pelottavaa. Melko selvää tosin lienee, että nyt on syytä elellä melko siivosti vähän aikaa*, mitä tulee helmihankintoihin…


* Lue: todella, todella siivosti melko pitkään…