Marielle

10. marraskuuta 2006 klo 21.23
Luokat: Hopea, Korvakorut, Swarovski

Nyt kehun itseäni aivan häikäilemättä, sillä keksin tylsyyksissäni mahdottoman sievän ja yksinkertaisuudessaan ihastuttavan korvakorumallin. Koska se on yksinkertainen ja kaunis (köh, köh, kauhea löyhkä!), sen on todennäköisesti joku muu ehtinyt keksiä jo kauan ennen minua (ehkä ties miten moni?), mutta en anna sen häiritä itseäni, koska en ole nähnyt vastaavia koruja muualla ja näin ollen siis keksin pyörän uudelleen ihan ilman apua. *tirsk*

Annoin mallille nimeksi Marielle, ikään kuin omituisena kiitoksena kahdelle tärkeälle ihmiselle (Maria [you can’t really understand any of this but I adore you!] ja Mirella [*rutistus* sähköpostisi pelasti päivän!]).

Ensimmäisessä versiossa käytin edellisessä merkinnässä esiteltyjä cherry-sävyisiä kristallikuutioita:

marielle-cherry

Seuraavassa parissa on todella kauniit Swarovskin rondellit ja kirkkaita Bali-helmiä:

marielle-aquamarine

Kolmannessa parissa on Crystal silver shade -sävyiset Swarovskin kaksoiskartiot. Nämä kullanmurut ajattelin pitää itse, sillä ne ovat mahdottoman sievät ja neutraalin värityksensä ansiosta sopivat yhteen vaatteen kuin vaatteen kanssa:

marielle-css

Neljännessä parissa on vain hopeahelmiä:

marielle-silver

Muokkaus klo 21:46:

Laitetaan nyt tämä sormuskin vielä näkyviin, kun sen kerran kuvasin. Tämä amatsoniittisormus syntyi ihan vain esimerkkinä, kun näytin rengasopetuksen jälkeen Katille, miten sormuksia tehdään.

amatsoniittisormus

Toinen muokkaus klo 21:56:

Tässä välissä pitää antaa erityistä tunnustusta Nindelle, joka kehitti samantyyppiset korvakorut jokin aika sitten. Yhtäläisyyksiä on ihan selkeästi, vaikka omissa koruissani toteutus on selvästi yksinkertaisempi. Ninden koruja en kyllä mitenkään tietoisesti käyttänyt inspiraationa, mutta niitä kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa – ne eivät ole ainoastaan kauniit, vaan niillä on myös hervottomin nimi, mitä tänä syksynä on Suomen korumaailmassa tavattu: kikkelikorvikset! :D