Aarteita!

9. marraskuuta 2006 klo 16.56
Luokat: Korukivet, Ostokset, Swarovski

Koska olen yrittänyt olla helmipaastolla, ovat etenkin Gemshow-onlinen ostokseni koostuneet enimmäkseen välttämättömyyksistä jo muutaman kuukauden ajan. Olen siis käyttänyt Gemshow-onlinen budjettini mahdollisimman järkevästi kiinnityshelmiin, hopealankaan, lukkoihin ja muihin koruosiin, joita ilman koruja ei synny.

Edelliseen tilaukseeni ei kuitenkaan kasautunut kovin paljon välttämättömyyksiä, ja koska Gemshow-onlinella oli silloin vielä meneillään Halloween-alennusmyynti, ostin samalla itselleni kaikenlaista ihanaa ihan vain siksi, kun satuin haluamaan. Päätin myös, että en tunne asiasta huonoa omaatuntoa.

Oi miten ihanaa oli saada tuo tilaus tiistaina! Kuoressa oli kerrankin myös aarteita, ei vain tylsiä koruosia*!

gemshow081106-kuutiot

Tilasin ensimmäistä kertaa Quality crystal -kuutioita. Ne ovat kauniita, ja tulevat varmasti käytettyä, vaikka eivät tietenkään Swarovskien veroisia olekaan.

gemshow081106-cz

Samaten ensimmäistä kertaa poimin jotain Cubic zirconia -kategoriasta, vaikken ihan tarkkaan edes tiedä, mitä nuo kristallit ovat. Hinnasta päätellen ne eivät kuitenkaan ole ihan mitään rihkamaa, sillä nämä kaunottaret (8 mm) olivat $1.44 /kpl.

gemshow081106-akaatit

Vielä kolmaskin ensimmäinen kerta: tilasin kokeeksi Gemshow-onlinen kivihelmiä, kun valikoimassa nyt on jo sellaisiakin. En ole ehtinyt käydä nauhaa läpi kivi kiveltä, mutta ainakin päällisin puolin nämä raidalliset akaatit näyttävät oikein sieviltä ja hyvälaatuisilta.

gemshow081106-brioletit

Viimeisimpinä mutta ei vähäisimpinä: kaksi paria Swarovskin brioletteja, sävyinä Crystal Silver Shade ja Crystal Golden Shadow. Kahdella sanalla sanottuna uskomattoman kauniita.

Tilasin myös hieman joululahjatarpeita HelmiQ:sta. Koska lahjojen saajista joku (heippa äiti!) saattaa lukea Helmettiä, en kerro sen tarkemmin, mitä tilasin. Samalla mukaan tarttui kuitenkin jotain muutakin pientä (oikeasti pientä – koko tilauksen arvo oli vain 10,44!): ihania pyöreitä valtamerijaspiksia, jotka huutavat pääsyä korvakoruiksi**. Myös kiitoslahja oli enemmän kuin mieluisa, joten en taaskaan voi muuta kuin ylistää HelmiQ:ta. Upea helmikauppa ja ihana palvelu!


* Toki koruosatkin ovat kivoja, varsinkin koristeelliset salpalukot ja muut, mutta pitemmän päälle on pahuksen tylsää, jos pitää tyytyä ainoastaan tarpeellisiin asioihin.
** Mutta voi surkeus: korvakorukoukut ovat lopussa! Ei auta kuin tarttua jigiin. *Huokaus*