Korujen vuosi: Heinäkuu

22. heinäkuuta 2006 klo 21.17
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Swarovski

Heinäkuun teemana Korujen vuosi -haasteessa on vesi. Sain idean koruun jo ajat sitten, mutta vasta tänään ehdin kaikessa rauhassa yrittää sen toteuttamista. Ja kas – lopputulos oli varsin onnistunut.

Karibia-kaulakorussa on pisaranmuotoinen hopealangasta muotoiltu ja vasaroitu riipus, johon on kierretty kolme sinertävänvihreää turmaliinia. Riipukselle on tehty ketju käyttämällä sekä valmista hopeaketjua että hopealankaan kierrettyjä pieniä kirkkaita Swarovskin kristalleja.

Olen tyytyväinen.

vesi02

vesi

HelmiQ:n helmiä

22. heinäkuuta 2006 klo 16.52
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korvakorut, Rannekorut

Ennen kuin esittelen tänään lopullisesti valmistuneen korusetin, sanon muutaman kauniin sanan HelmiQ-nimisestä suomalaisesta helmikaupasta. Tilasin kyseisestä nettikaupasta helmiä ensimmäistä kertaa tällä viikolla ja olen erittäin tyytyväinen asiakas. Helmet olivat edullisia, todella kauniita ja toimitus oli nopea. Aivan erityisen otettu olin selvästi huolella valitusta tilaajalahjasta. Tästä paikasta tilaan helmiä varmasti toistekin!

Tilaamani simpukankuorihelmet päättivät oikeastaan itse, miksi halusivat alkaa isona. Tuloksena alla näkyvä korusetti, jolle valitettavasti kuvat eivät tee lainkaan oikeutta. Kaulakoru on luultavasti yksi kauneimmista kaulakoruista, mitä olen tehnyt.

yollisia-kk

yollisia-r

yollisia-kr