Taas kerran sormuksia

20. heinäkuuta 2006 klo 1.31
Luokat: Yleinen

Yleisön pyynnöstä (huolimatta) lisää sormuskuvia!

rh-hilltribe-2

Ensimmäiseksi taas yksi Red hair quartz -sekasotku, jossa mausteena HillTribe-hopeahelmiä.

rh-webs

Toisena hieman erilainen sormus, jossa tosin on edelleen samoja kiviä. Nuo Red hair quartz -kivet ovat kyllä jotenkin ihastuttavia kuvioineen.

oval-amethyst-ring

Ostamieni turmaliinien mukana tuli ilmaisena lahjana kymmenkunta ovaalinmuotoista tummaa ametistia. Pahaksi onneksi tässä sormuksessa käytetystä kivestä lohkesi kappale (koska suurensin ilmeisesti hieman liian kovakouraisesti helmen reikää), ja tämä tapahtui tietysti vasta siinä vaiheessa, kun oli myöhäistä perääntyä haaskaamatta hopealankaa. Onni onnettomuudessa oli se, että pala lohkesi kiven alapuolelta, joten vika ei näy sormuksessa päällepäin.

goldknot

Sokerina pohjalla on hopealangasta ja 14 karaatin kullalla pinnotetuista helmistä tehty siro ja todella sievä sormus, jolle kuva ei tee lainkaan oikeutta. Kullan ja hopean yhdistelmä näyttää ainakin minusta mukavalta, ja tämä on ensimmäinen koru, jossa olen koskaan käyttänyt tuota 14KGF-materiaalia.

Seuraavaksi suunnitelmissa olisi yrittää ehtiä kokeilla Eni Okenin Nest Bezel -sormuksen tekoa – ohjeen ostin jo hyvän aikaa sitten. Rohkea rotan syö.