Köyhyyskiukku

3. heinäkuuta 2006 klo 19.26
Luokat: Hopea, Korukivet, Korvakorut, Lasihelmet, Rannekorut, Sormukset, Swarovski

Viime aikoina ei ole ollut liiemmin aikaa tai energiaa koruille. Helmihullu on todella turhautunut jatkuvaan rahapulaan, joka estää törsäämästä rahaa uusiin ihaniin helmiin. Silloin kun on varaa tilata jotakin, se raha on käytettävä välttämättömyyksiin: lukkoihin, korupiikkeihin, hopealankaan jne. Beadbabe.comin itsenäisyyspäivän alennusmyynti oli kuitenkin jotain, mitä ei voinut ohittaa. Helmihullu tilasi itselleen hieman makeanvedenhelmiä, mutta puolustus haluaa huomauttaa, että tilaukseen sisältyi myös noin tusinan verran salpalukkoja, jotka olivat tarpeellisia.

Kuvaosastolla on kuitenkin tarjota jotakin näytettävää, vaikka uusia koruja onkin syntynyt tavallista nihkeämpää vauhtia:

hematite-olivine

hematite-lilac

Kaksi paria todella sieviä (*nuuh, nuuh* mikä täällä haiskahtaa? Ah, omakehuhan se vain olikin…) korvakoruja, joissa on hematiittirenkaat, Swarovskin kristalleja (toisissa olivine, toisissa lilac), Balin välihelmet ja pyöreät hopeahelmet.

ametisti-ht-sormus

Veikeä ametistisormus, joka on malliltaan hieman samanlainen kuin aiemmin esitelty granaattisormus. Pienten 4 mm:n ametistien lisäksi sormuksessa on Hill Tribe -hopeahelmiä, joista uloimmat pääsevät liikkumaan langalla – sen ansiosta sormus pitää pientä ääntä, jos sitä heiluttaa.

vintage

Herkkä rannekoru, jossa makeanvedenhelmet on eroteltu toisistaan pikkuisilla delicahelmillä. Tämän korun kuvaaminen oli kovin turhauttavaa, sillä mikään ottamistani kuvista ei tehnyt mielestäni korulle oikeutta. Möks.

redberries

Tummanpunaisia makeanvedenhelmiä, pikkiriikkisiä hopeahelmiä, punaisia lasihelmiä ja isompia kirkkaita särölasihelmiä.

marine

Sinisävyinen rannekoru, jossa on yhdistelty lasihelmiä, makeanvedenhelmiä, hopeaa ja Swarovskin kristalleja. Lukon viereen on kiinnitetty pikkuinen hopeinen delfiini.