Ahdistusterapiaa

27. huhtikuuta 2006 klo 23.26
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korvakorut, Lasihelmet, Swarovski

Tämä viikko on ollut suoraan sanottuna ihan p*rseestä. Ensin karmea ruokamyrkytys, joka vielä kaksi päivää myöhemminkin oireilee pahana makuna suussa (arvelen sen johtuvan elimistön nestetasapainon häiriintymisestä) ja sitten tieto Enterin lopettamisesta. Onpa kumma, jos ahdistaa.

Ahdistusta torjuakseni olen väsännyt koruja. Paljon koruja. Mitä tahansa, mikä pitäisi minut touhukkaana.

Kahdet korvakorut Gemshow-onlinesta ostetuista hopeaelementeistä. Toisissa patinoitu elementti, toisissa kirkas:

bz-chandelier

ctl-chandelier

Huomatkaa, että olen kerrankin onnistunut kuvaamaan cantaloupe-sävyiset Swarovskin kristallit jonkin muun värisessä muodossaan kuin vaaleanvihreänä!

Pakottauduin myös vihdoinkin käyttämään pitkään panttaamiani Swarovskin helmiä. Tuloksena Rosaline-setti, johon kuuluu kaulakoru ja korvakorut:

rosaline-kk

rosaline-kr

Kolme kiveä -korvakorupakettiin kuuluu yhdet koukut mutta kolmet eri kiviriipukset niihin. WigJig.comista poimitun idean mukaan tehtyihin korvakoruihin voi itse vaihtaa yksinkertaisesti pujottamalla uudet kivet asun tai vaikkapa mielialan mukaan.

threestones

Trois-korvakorut syntyivät ihan vain ajankuluna. Kaikki osat ovat käsintehtyjä, ja tuloksesta tuli mielestäni nätti. Kristallit ovat erinite-sävyä.

trois

Orinoco Flow on Suerte-tyyppinen koru, johon käytin yhden Louloulta ostamistani lasisista lehtiriipuksista. Korun nimi tulee Enyan laulusta, jota koru minut sai jostain syystä ajattelemaan. Let me sail, let me sail, let the Orinoco flow…

orinocoflow