Tilaustöitä

22. huhtikuuta 2006 klo 0.52
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korvakorut, Lasihelmet, Swarovski

Helmihullu on väkertänyt pienet sormiparat lähestulkoon verillä erilaisia tilaustöitä, sillä jos tilaa helmiä yhtä tiuhaa tahtia kuin tämän lajin sekopää, on syytä saada jostain jonkinlaisia tulojakin. Siispä rahantarve menee toisinaan (lue: usein) oman inspiraation edelle, ja tilaustyöt ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä.

Suerte-koruni on ilmeisesti herättänyt ihastusta, koska kysyntää riittää. Tein niitä juuri kaksi tilaustyönä – kuvat alla. Molemmat matkaavat Ouluun… tai itse asiassa toinen on jo perillä.

suerte-clear

suerte-tilaus

Jo aiemmin minulta kaipailtiin jotain punasävyistä kaulakorua, ja kun värisävyistä oli päästy suurin piirtein yhteisymmärrykseen ja olin saanut käsiini sopivat helmet, syntyi tämä koru:

punavalkea

Korussa on käytetty siamin punaisia Swarovskin kristalleja, Balin hopeahelmiä, valkeita ja punaisia makeanvedenhelmiä ja kirkkaita lasihelmiä. Materiaaleiltaan selvästi keskivertokoruani tyyriimpi.

Ja kun jonossa olevat tilaustyöt oli lopulta saatu tehtyä ja pääsin vapaasti toteuttamaan itseäni, mitä minä tein? No taas yhden Suerten, kuinkas muuten.

suerte-amber

Lisäksi tein wigjig.comista löytyneellä ohjeella kaksi paria korvakoruja. Toisissa on käytetty cantaloupe-sävyisiä kristalleja, toisissa alexandritea. Molemmista tuli ihan sievät, vaikken sataprosenttisen tyytyväinen olekaan.

dollars-cantaloupe   dollars-alexandrite