Ruosteinen tilaustyö

27. maaliskuuta 2006 klo 21.43
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Lasihelmet

Tilaustyöt ovat hankalia. Toisaalta teen kauhean mielelläni pyynnöstä jonkin korun, mutta toisaalta taas pyynnöstä tehdyt korut vievät aikaa kaikelta siltä, mitä oikeasti haluaisin tehdä. Tilaustöissä on toki eroja – jotkut ovat työläitä ja jotkut valmistuvat nopeasti.

Tänään tartuin pitkästä aikaa neulaan ja lankaan tehdäkseni minulta tilatun uuden kappaleen Tapiolan tytär -korustani, joka siis perustuu Robynin Double diamond -koruun. En muistanutkaan, miten hidasta ja vaivalloista on tällaisten korujen tekeminen verrattuna niihin koruihin, mitä nykyään yleensä teen. Olen ihan ruosteessa, mitä tulee näihin ”perinteisiin” helmitöihin!

tapiolantytar

Posti tarjoili tänään kivan yllätyksen: helmihullu saa joskus helmiä tilaamattakin! SanomaMagazines lähetti minulle hematiittikaulakorun kiitokseksi siitä, että jatkoin MeNaiset-lehden tilausta joskus kuukausia aiemmin. No, kaulakoru ei ole erityisen hieno, vaikka sitä kuvailtiin ”upeaksi”, ja olisin jatkanut tilaustani ihan ilman lahjojakin, mutta helmihullu ei tietenkään koskaan kieltäydy helmistä.

kiitoslahja

Ymmärtänette varmaan, että korun odotettavissa oleva elinikä alkuperäisessä muodossaan ei ole kovin pitkä…

Piina on ohi… ei kun valmis!

27. maaliskuuta 2006 klo 12.23
Luokat: Hopea, Ketjut, Rannekorut

Valmis Jens Pind. Voi että olen ylpeä. Vielä kun olisi se kiillotusrumpu!

jenspind-done