Aamun piristykseksi

16. tammikuuta 2006 klo 12.03
Luokat: Korukivet, Ostokset, Swarovski

Voiko viikko alkaa paremmin kuin kahden helmitilauksen saamisella? Luultavasti, mutta en äkkiseltään keksi miten. (Ehkä kolmen tilauksen saamisella?) Postipoika tipautti luukusta sisään VilliHelmestä tilaamani jutut – huomatkaa kuvasta niiden vähäinen määrä! Onnistuin pitämään tilaukseni hyvin kohtuullisena, luultavasti siksi, että alun perin halusin lähinnä kuvassa vasemmalla alhaalla näkyvää hopeoitua SoftFlex-vaijeria – kaikki muu tuli ostoskoriin.. vähän niin kuin vahingossa.

Kuvassa siis rodoniittihelmiä (ne punertavat), helmiäishammas (tilaajalahja), sodaliittihelmiä (ne siniset), SoftFlexiä, turkoosihelmiä, kaksi Swarovskin kristallisydäntä (ainoa värisävy, joka ei ollut AB – en pidä AB-käsittelystä Swarovskin kristalleissa!) ja helmineuloja (joiden reiät näyttävät niin pieniltä, että tokkopa saan tämänhetkistä helmilankaani pujotettua niihin ollenkaan…)

Villihelmi 16-01-06

Jahka olin hetken ehtinyt ihastella VilliHelmestä tulleita aarteita, ovipuhelin soi ja FedExin kuriiri toi paketi FireMountain Gemsiltä. Saaliina alla näkyvät cabochon-kivet (tosin teknisesti ottaen ne eivät kaikki ole kiviä, sillä mukana on myös kaksi lasista ja yksi simpukkainen cabochon), joista suurin on 40 x 30 mm ja pienin pauasimpukkaa oleva pyöreä laatta, joka on halkaisijaltaan 20 mm.

FireMountain Gems 16-01-06

Nyt ongelmana on lähinnä se, ettei minulla ole aikaa helmille! Päivät pitäisi tehdä töitä artikkelien parissa, illat kuluvat uudella asunnolla remonttihommissa. Tässä alkaa kohta kädet täristä kuten narkkarilla, joka on jäänyt ilman päivän annostaan, jos ei pian löydy hetkistä, jonka saisin käyttää ihan vain helmijuttuihin.