Massiivinen korupäivitys

25. lokakuuta 2005 klo 0.06
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Kännykkäkorut, Korukivet, Korvakorut, Lasihelmet, Rannekorut, Swarovski

Päivitys: vaihdoin osan kuvista skannauksista valokuviin, sillä varsinkin hopeakorujen ollessa kyseessä valokuvat tuntuvat tekevän koruille enemmän oikeutta kuin skannaus. Tumma ametisti -korukin näyttää nyt paremmalta.

Pitkä odotus (niin mikä?) palkitaan, sillä tämä on massiivinen korupäivitys. Itse asiassa tämä on niin massiivinen päivitys, etten edes jaksa kyhätä kaikille koruille omaa pikku kuvaansa tähän merkintään – ainoastaan linkit.

Sillä aikaa, kun tietokoneparkani kärsi ongelmista koko viime viikon, ehdin tehdä yhtä jos toistakin korurintamalla. Ja nyt kun kone vihdoin toimii, pääsin skannaamaan tuotoksia.

Siispä:

1. Uusia sterlinghopeisia koruja:
– tummia ametisteja ja hopearenkaita kauniina rannekoruna (Tumma ametisti). Ainoa hienoinen harmin aihe on se, että pihdeistä jäi joihinkin kohtiin langassa hentoja jälkiä. Tympeää. Voi kun oppisin välttämään sen. Kaiken kaikkiaan yksi hienoimmista tekemistäni koruista joka tapauksessa – mikä ei todellakaan näy kuvassa… :/
– sterling-versio jo aiemmin tekemästäni Golden Brown -korusta, jossa on siis linkitetty toisiinsa erilaisia kelta- ja ruskeasävyisiä helmiä (Golden Brown SS)
– Väkkyräranneketju hopealangasta ja Ullalta ostetuista sinisistä onyx-kivistä. Vihdoinkin hopealangan vasarointi alkaa sujua! (Onyx)
– Yksinkertainen hopeaketju vasaroiduista jigillä tehdyistä elementeistä (Eyelet chain).
– Ei täydellisen identtiset mutta silti aika nätit nelikulmaiset spiraalikorvakorut (Squares).

2. Muita rannekoruja:
– Kaunis ja pirteä rannekoru, johon kokosin yllättävän paljon erilaisia vähän arvokkaampia materiaaleja: korukivisiruja, Bali-hopeahelmiä, Swarovskin kristalleja, aitoja makeanvedenhelmiä ja lisäksi tavallisia lasihelmiä (Sirut / peridootti)
– Vastaava rannekoru, mutta peridoottisirujen sijasta karneolisiruja (Sirut / karneoli 1).
– Toinen karneolisiruista tehty rannekoru, mutta lasihelmet ovat tällä kertaa puna- ja violettisävyisiä marmorihelmiä (Sirut / karneoli 2).

3. Kaulakoruja
– Yksinkertainen kaulakoru, jossa nauhaan on pujotettu metallihelmiä ja iso käsintehty kohokuvioitu lamppuhelmi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan vekkuli. (Vihreä silmä)
– Samantyylinen kaulakoru, jossa yhden ison helmen sijasta kaksi mustaa kaunotarta (Unity).
– Ensimmäinen tekemäni lariat-kaulakoru. Nahkanauha ja iso, upea korukivihelmi (kivi on nimeltään prehnite – onko se suomeksi preniitti?). Nahkanauhassa takaosassa hopealenkki, joka antaa periksi, jos korua kiskaisee – tällä tavalla koru on turvallinen, eikä siihen voi kuristua (toisin kuin moniin näkemiini lariat-koruihin, minkä vuoksi en ole tätä korutyyppiä aiemmin itse tehnyt). Lopputulos on mielestäni veikeä. (Prehnite)

4. Kännykkäkoruja
Leppäkerttu
Punasävyinen, sinisävyinen ja vihersävyinen perhoskoru.

Phew. Siinä taisi vihdoin olla kaikki!