Riipukset

9. syyskuuta 2005 klo 23.34
Luokat: Kaulakorut

Edellisen FireMountain Gemsin tilauksen yhteydessä sain ilmaisena lahjana kaksi vihreää, oletettavasti jostain simpukasta tehtyä pyöreää ”kolikkoa”. Ne ehtivät ajelehtia pöydälläni useamman viikon, ennen kuin keksin, mitä niistä tekisin.

Niistä syntyi nämä kaksi riipusta. Ne lähtevät pian postitse ystävälleni, joka on kaikesta päätellen löytänyt Elämänsä Rakkauden. Ne ovat pikkuinen lahja minulta heille.

riipus 1    riipus 2

Todella hyvät kaupat

9. syyskuuta 2005 klo 11.22
Luokat: Ostokset

Osuinpas kerrankin huuto.netiin oikeaan aikaan. Huomasin jonkun kaupittelevan aidosta helmiäisestä tehtyjä kaulakoruja naurettavan halvalla, ja samalla myyjällä oli niitä koruja useita. Jätin heti tarjouksen kahdesta, mutta kun huutajia oli yhteensä vain kolme (ja ne kaksi muuta halusivat vain yhden kappaleen kumpikin), sain sitten itse asiassa ostettua vielä kolmannenkin lopullisella hinnalla.

Aitoa helmiäistä, kolmisenkymmentä helmeä per nauha. Ja minä maksoin kolmesta nauhasta postikuluineen yhteensä 2.80e. Ei tämän parempia kauppoja voi helmihullu tehdä. Nyt vain purkamaan korut ja käyttämään helmet muihin tarkoituksiin!

Mother of Pearl