Uusi versio vanhasta korusta

8. syyskuuta 2005 klo 19.23
Luokat: Hopea, Lasihelmet, Rannekorut

Tällaisen korun tein joskus kuukausia sitten. Käytin pieniä hopeanvärisiä helmiä, jotka muistaakseni olin ostanut Sinooperista. Virhe. Hyvin pian kävi ilmi, että näistä helmistä irtosi kaikki kiilto korua käsiteltäessä – kaiketi helmissä oli vain jokin epämääräinen hopeamaali pinnassa. Boo, sanon minä.

Tänään sain vihdoin kahden millin aitoja hopeahelmiä, joten purin alkuperäisen korun ja kokosin sen uudelleen käyttäen kunnollisia helmiä. Koru on mielestäni suorastaan tyrmäävän kaunis, mutta se ei valitettavasti näy skannauksessa.

Royal

Kun kerran muuallakin…

8. syyskuuta 2005 klo 12.28
Luokat: Hopea, Ostokset

Monissa helmityöharrastajien blogeissa on näkynyt kuvia nettiostoksista (joita on ainakin minusta aina yhtä kivaa päästä katsomaan), joten laitanpa minäkin näkyviin, mitä postipoika minulle tänään toi Yhdysvalloista. Ostokset ovat kyllä aika värittömät verrattuna esimerkiksi Multasormessa näkemiini, mutta hopealankakorujen myötä olen alkanut tarvita enemmän ja enemmän ihan sterlinghopeisia korutarvikkeita.

silvery stuff

Kuvassa siis 100 kpl 3.5 mm:n ja 200 kpl 4 mm:n Bali spacereita, 50 pallopäistä korupiikkiä ja 4 x 100 kahden millin sterlinghopeista helmeä – sekä paikan perinteiset kylkiäiset. Lasku yhteensä $31.07.