Meta


Kuvia lomailun lomassa

19. heinäkuuta 2010 klo 16.17
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut, Sormukset, Swarovski

Chrysolite Swarovski cube earrings
Chrysolite-sävyiset Swarovskin kristallikuutiot

Water cast pendant with smoky quartz
Vesivaluriipus koristeenaan fasettihiottu savukvartsi ja stardust-hopeahelmiä

Water cast pendant with cubic zirconia
Vesivaluriipus koristeenaan rose-sävyinen kuutiollinen zirkonia

Dyed turquoise necklace
Värjättyjä kalkkiturkooseja ja/tai howliitteja

Cracked agate earrings
Punaiset säröakaatit ja pisaran muotoon väännellyt ja taotut Balin hopeiset renkaat

Silver sheet ring
Hopealevystä tehty sormus, jossa on teksti “ikuisesti optimisti”

Shell pearl necklace
Simpukankuorihelmiä, hopeaa ja Balin hopeaa

Garnet & Rose quartz necklace
Ruusukvartsia, granaattia ja hopeaa

Ocean jasper and sterling silver bracelet
Valtamerijaspiksia ja hopeaa

Kain

22. huhtikuuta 2010 klo 23.29
Luokat: Hopea, Korukivet, Rannekorut

Sain vihdoin järjestettyä työpöydälleni kunnollisen kaiutinsysteemin, johon saa iPodin kiinni. Se tarkoittaa, että voin kuunnella musiikkia korupöytäni äärellä – jippii! Jos jotain olen kaivannut, niin musiikkia työnteon taustalle.

Ja niinpä vain mieleen alkoi tulvia koruvisioita, kun kuuntelin onnellisena soittolistaani. CMX:n Kainin kertosäe (“Ei virtaa mikään, kaikki jähmettyy, ei veden kalvo heijasta kuin pimeää…”) loi heti mielikuvan tietyistä materiaaleista yhdessä, ja sormet innosta täristen aloin penkoa helmilokerikkoja.

Siispä: säröakaattia, akaattia, sateenkaariobsidiaania, vuorikristallia, runsaasti hopeaa… Tämä on Kain.

Gemstone & Bali silver bracelet

Nämä kaksi muuta korua ovat syntyneet ihan ilman musiikkia ;) Ensimmäinen on yksi With love -rannekoru lisää, toisen tein uusimman helmipakettini aarteista…. mmm, verenpunaista granaattia ja säihkyviä vuorikristalleja…. :D

Agate & Bali silver bracelet

Garnet & Crystal quartz bracelet

Makeanvedenhelmiä ja tiedotusta

16. huhtikuuta 2010 klo 11.49
Luokat: Rannekorut, Yleinen

Ihan ensimmäiseksi pientä tiedotusta:

Verkkokaupassa on ollut nyt poikkeuksellisesti myynnissä myös kivihelmiä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole aloittaa minkäänlaista helmi- tai korutarvikekauppaa, tai edes erityisen säännöllistä helmimyyntiä. Minulta ei siis valitettavasti kannata tiedustella mitään erityisiä materiaaleja tai tarvikkeita.

Tulen jatkossakin luultavasti myymään kaupan kautta helmiä silloin, kun tukusta tilatessani olen “Vähintään 10 nauhaa” -tilausmäärien takia joutunut tilaamaan selvästi enemmän kuin mille minulla itselläni on käyttöä. Kaupan puolelle päätyvät helmet ovat siis omia ylijäämiäni, ja siksi niitä on aina vain rajoitettu määrä tilapäisesti myynnissä. Kun helmet loppuvat, samanlaisia ei tule enää uudestaan (ellen joskus kuukausia myöhemmin tajua tarvitsevani lisää samanlaisia… :P)

***

Flunssa on viihtynyt kaverinani jo yli puolitoista viikkoa. Puolikuntoisena olen keskittynyt tekemään lähinnä nättejä peruskoruja, koska niihin on energia riittänyt ja koska makeanvedenhelmet ovat kiljahdelleet laatikoistaan. Mix-sarja edustaa siis ihan perus-perus-rannekoruja: makeanvedenhelmiä ja pieniä hopeahelmiä. Suloisia ja konstailemattomia koruja, ainakin minusta.

3x Mix Candy
Mix Karamelli x3

Mix Blue, Mix Fuchsia
Mix Sininen, Mix Fuksia

Mix Cream, Mix Brown, Mix Green
Mix Kerma, Mix Ruskea, Mix Vihreä

Uusia rannekoruja

9. huhtikuuta 2010 klo 12.48
Luokat: Ketjut, Korukivet, Rannekorut

Koko viikko on kärsitty karmeasta räkätaudista, joka edelleen piinaa niin minua kuin junioria. Siispä nyt on luvassa vain kuvia ilman sen kummempaa loruilua – muuhun ei riitä energia:

Botswana agate & Swarovski pearl bracelet
Botswanan akaattia, Swarovskin helmiä, Balin hopeaa

Jens Pind Linkage & a flower charm
Siro piina 0,8 mm:n langasta

Banded jasper bracelet
Raidallista jaspista, mustaa onyxia, Karen Hill Tribe -hopeaa ja Balin hopeaa

Black heart
Lähes mustia makeanvedenhelmiä, hopeaa ja Balin hopeaa

Be still my… oops

16. helmikuuta 2010 klo 21.55
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Rannekorut, Swarovski, ÄHH

ÄHH 16 ja samalla Music of the Soul -sarjan kolmas koru. Kaveri tilasi tämän itselleen jo ennen kuin oli nähnyt korua tai edes tuota laattaa – ihan vain tuon tekstin perusteella. Senpä vuoksi hänellä oli mahdollisuus myös valita, millaisen värimaailman hän koruun haluaisi. Toiveena oli sinistä, joten sinistä sitten myöskin käytettiin. Swarovskin helmi ja kristalli, makeanvedenhelmi, vuorikristallikukka, musta onyx ja Balin hopeahelmi ovat kaikki sulassa sovussa tämänkertaisessa korussa.

Valitettavasti tuon laatan tekstin kanssa kävi pieni kömmähdys: lause oli jäänyt mieleeni joskus ajat sitten, kun kuuntelin lenkkeillessäni Nightwishin Dark Passion Play -levyä. En lopultakaan tullut tarkistaneeksi The Poet and the Pendulum -kappaleen sanoituksesta, lauletaanko kappaleessa varmasti “Be still my soul”… eikä siinä sitten kyllä lauleta :D Minua kyllä suuresti lohdutti, kun Facebookissa kävi ilmi, etten ole onneksi ainoa, joka sen on kuullut noin…

Be still, my son
You’re home
Oh when did you become so cold?
The blade will keep on descending
All you need is to feel my love

Nightwish: The Poet and the Pendulum

Be still my soul I

Be still my soul II

***

Muokkaus: huomasin, että ÄHH 9 on jäänyt esittelemättä blogissa, mutta se oli kyllä esillä Facebookissa oikeana päivänä, joten minulla on todistajia! En siis ole pudonnut kelkasta vielä kertaakaan, *köh, köh* ÄHH 9 näytti tältä:

Pink crackle agate bracelet

ÄHH 7 & 8

8. helmikuuta 2010 klo 22.57
Luokat: Kaulakorut, Korukivet, Rannekorut, ÄHH

ÄHH 7 on uusi versio jo aiemmin tekemästäni dominoriipuksesta. Etsin sitä kaulakorulaatikosta pakatakseni sen asiakkaalle postitettavaksi. Riipus oli kuitenkin samassa pussissa monen muun dominoriipuksen kanssa ja oli valitettavasti tarttunut kiinni toiseen riipukseen – ja kun irrotin ne toisistaan, meni molemmista pinta rikki. ÄRRINMURRIN! No, onneksi tipusia oli lisää ja sain tehtyä uuden riipuksen. Ehkä tämän käyttäminen ÄHH-koruna on hieman huijausta, mutta hei – taaperon äidillä ei ole liikaa vapaa-aikaa! :P

Bird domino pendant

ÄHH 8 on rannekoru, johon käytin sinisiä aventuriinirondelleja, hopeahelmiä ja Balin hopeaa. Kuvausassistentiksi otin pörröisen sinisen pikku ystävän, ettei aina tulisi otettua samanlaisia kuvia…

Blue aventurine bracelet

Picassopicassopicasso

5. helmikuuta 2010 klo 14.06
Luokat: Korukivet, Rannekorut, ÄHH

ÄHH ja päivä 5. Minähän pysyn ihan suht hyvin kyydissä!

Tänään yksinkertainen rannekoru picassojaspiksesta ja Balin hopeasta. Olen kerta kaikkiaan ihastunut picassojaspikseen saatuani sitä kerrankin käsiini todella hyvälaatuisena. Kuva on valitettavan tylsä, mutta koru toivottavasti vähän mielenkiintoisempi..!

Picasso jasper & Bali silver bracelet

Helmenvalkeaa

4. helmikuuta 2010 klo 22.52
Luokat: Hopea, Rannekorut, ÄHH

Päivä 4 ja makeanvedenhelmiä hopealla ja Balin hopealla maustettuna… Todella kauniita A-luokan helmiä, jotka häviävät kauneudessaan ainoastaan samasta kaupasta ostetuille AAA grade -helmille. Halusin koruun jotain muutakin kuin helmiä pötkössä, joten kaksi helmistä pääsi heilumaan muista erilleen – ja lisäksi korun keskikohdassa on pullea Balin hopeinen sydänriipus.

Freshwater pearl & silver bracelet

Voi kun jossain vaiheessa ehtisi saada uusia koruja kaupankin puolelle asti…!

En hilloa, en

2. helmikuuta 2010 klo 12.52
Luokat: Hopea, Korukivet, Rannekorut, ÄHH

ÄHH, päivä 2. Rannekorussa on violetteja raidallisia akaatteja, fasettihiottuja vuorikristalleja, fasettihiottuja ametisteja, sekä fasettihiottua että sileää mustaa akaattia ja Balin hopeaa. Tässä yhteydessä haluan (taas kerran?) ilmoittaa, että syvästi inhoan tämänkaltaisten korujen kuvaamista. Kierteiset linkit + pyöreät helmet = täydellisen karmeaa kuvattavaa. Koru ei asetu nätisti kuvaamista varten, ei sitten millään. Tämä kuva saa kelvata, sillä se oli noin kahdestatoista otetusta kuvasta parhain…

Gemstone & silver bracelet

Talviunia

1. tammikuuta 2010 klo 14.26
Luokat: Hopea, Korukivet, Rannekorut, Swarovski

Tilasin tällaista rannekorua ajatellen isoja vaaleanharmaita Swarovskin helmiä jo marraskuussa, mutta niiden saapuminen perille kesti jouluajan postiruuhkassa melkein puolitoista kuukautta. Mutta pakko oli odottaa, sillä heti nuo valtamerijaspikset saatuani tiesin, että ne haluavat vierelleen vaaleanharmaita Swarovskin helmiä ja Balin hopeaa.

Peruskauraa, kyllä, mutta ah, niin sievää…. Talviunia:

Ocean jasper & Swarovski pearl bracelet

Harkitsen myös vastaavanlaisen kaulakorun tekemistä, kunhan tässä taas ehdin helmipöytäni ääreen.

Helmihullun vuoden alussa ei pitäisi olla mitään valittamista, sillä matkalla kohti Espoota on 80 nauhaa korukiviä (hups!) ja 15 nauhaa makeanvedenhelmiä (toinen hups!)… Niitä odotellessani toivottelen oikein ihanaa alkanutta vuotta 2010 kaikille lukijoilleni! ^___^