Meta


Kain

22. huhtikuuta 2010 klo 23.29
Luokat: Hopea, Korukivet, Rannekorut

Sain vihdoin järjestettyä työpöydälleni kunnollisen kaiutinsysteemin, johon saa iPodin kiinni. Se tarkoittaa, että voin kuunnella musiikkia korupöytäni äärellä – jippii! Jos jotain olen kaivannut, niin musiikkia työnteon taustalle.

Ja niinpä vain mieleen alkoi tulvia koruvisioita, kun kuuntelin onnellisena soittolistaani. CMX:n Kainin kertosäe (“Ei virtaa mikään, kaikki jähmettyy, ei veden kalvo heijasta kuin pimeää…”) loi heti mielikuvan tietyistä materiaaleista yhdessä, ja sormet innosta täristen aloin penkoa helmilokerikkoja.

Siispä: säröakaattia, akaattia, sateenkaariobsidiaania, vuorikristallia, runsaasti hopeaa… Tämä on Kain.

Gemstone & Bali silver bracelet

Nämä kaksi muuta korua ovat syntyneet ihan ilman musiikkia ;) Ensimmäinen on yksi With love -rannekoru lisää, toisen tein uusimman helmipakettini aarteista…. mmm, verenpunaista granaattia ja säihkyviä vuorikristalleja…. :D

Agate & Bali silver bracelet

Garnet & Crystal quartz bracelet

Makeanvedenhelmiä ja tiedotusta

16. huhtikuuta 2010 klo 11.49
Luokat: Rannekorut, Yleinen

Ihan ensimmäiseksi pientä tiedotusta:

Verkkokaupassa on ollut nyt poikkeuksellisesti myynnissä myös kivihelmiä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole aloittaa minkäänlaista helmi- tai korutarvikekauppaa, tai edes erityisen säännöllistä helmimyyntiä. Minulta ei siis valitettavasti kannata tiedustella mitään erityisiä materiaaleja tai tarvikkeita.

Tulen jatkossakin luultavasti myymään kaupan kautta helmiä silloin, kun tukusta tilatessani olen “Vähintään 10 nauhaa” -tilausmäärien takia joutunut tilaamaan selvästi enemmän kuin mille minulla itselläni on käyttöä. Kaupan puolelle päätyvät helmet ovat siis omia ylijäämiäni, ja siksi niitä on aina vain rajoitettu määrä tilapäisesti myynnissä. Kun helmet loppuvat, samanlaisia ei tule enää uudestaan (ellen joskus kuukausia myöhemmin tajua tarvitsevani lisää samanlaisia… :P)

***

Flunssa on viihtynyt kaverinani jo yli puolitoista viikkoa. Puolikuntoisena olen keskittynyt tekemään lähinnä nättejä peruskoruja, koska niihin on energia riittänyt ja koska makeanvedenhelmet ovat kiljahdelleet laatikoistaan. Mix-sarja edustaa siis ihan perus-perus-rannekoruja: makeanvedenhelmiä ja pieniä hopeahelmiä. Suloisia ja konstailemattomia koruja, ainakin minusta.

3x Mix Candy
Mix Karamelli x3

Mix Blue, Mix Fuchsia
Mix Sininen, Mix Fuksia

Mix Cream, Mix Brown, Mix Green
Mix Kerma, Mix Ruskea, Mix Vihreä

Uusia rannekoruja

9. huhtikuuta 2010 klo 12.48
Luokat: Ketjut, Korukivet, Rannekorut

Koko viikko on kärsitty karmeasta räkätaudista, joka edelleen piinaa niin minua kuin junioria. Siispä nyt on luvassa vain kuvia ilman sen kummempaa loruilua – muuhun ei riitä energia:

Botswana agate & Swarovski pearl bracelet
Botswanan akaattia, Swarovskin helmiä, Balin hopeaa

Jens Pind Linkage & a flower charm
Siro piina 0,8 mm:n langasta

Banded jasper bracelet
Raidallista jaspista, mustaa onyxia, Karen Hill Tribe -hopeaa ja Balin hopeaa

Black heart
Lähes mustia makeanvedenhelmiä, hopeaa ja Balin hopeaa