Meta


Pitkästä aikaa dominoja

28. marraskuuta 2009 klo 18.44
Luokat: Yleinen

Tulipa piiiiitkästä aikaa tehtyä dominoriipuksia! Edellisistä on varmaan kuta kuinkin vuosi aikaa. En tiedä, ovatko korut jo täysin out vai vieläkö niistä tykätään, mutta ainakin niiden tekeminen oli pitkästä aikaa todella kivaa puuhaa. Uusia riipuksia syntyi yhteensä 14, joista tosin yksi epäonnistui – pahus. Onnistuneista yksilöistä neljä tulee tässä:

Domino pendant (blackbird)
Blackbird

Domino pendant (broken china)
Broken china II

Domino pendant (tweet)
Tweet

Domino pendant (hypnosis)
Hypnoosi

Muutakin uutta on syntynyt, mutta eihän nyt kaikkea yhteen merkintään…. ;)

Choco

23. marraskuuta 2009 klo 17.16
Luokat: Kaulakorut, Rannekorut

Hmph. Kaksi samassa paikassa melko lailla samaan aikaan otettua valokuvaa, mutta ihan eri värisiä ovat… Rannekorukuva jäi jotenkin omituisen sinertäväksi, ja kumpaakin kuvaa jouduin muokkaamaan, että saisin helmet näyttämään edes suurin piirtein oikean sävyisiltä. Ne ovat siis ruskeita. Oikein kauniin ruskeita, vaikka sitä ei kuvista uskoisi.

Olen jo pitkään inhonnut kaulakorujen kuvaamista, kun ne pahukset on niin vaikea saada roikkumaan kauniisti kuvaamista varten. Vaan – HAH! – eipä ole enää: ostin itselleni valkean “puun” korukuvausta varten.

Choco necklace

Choco bracelet

Lorvinnan loppu

18. marraskuuta 2009 klo 17.23
Luokat: Yleinen

ovals-fancyquartz

Verkkokauppa on vihdoin avattu.

On aika lopettaa lorviminen…

Katso äiti, ilman aivoja

14. marraskuuta 2009 klo 18.59
Luokat: Kaulakorut, Korukivet

En varmaankaan ikinä kyllästy tämänkertaisten luomusten kaltaisten korujen tekemiseen. Ne ovat peruskauraa, jota vähänkin kokeneempi helmeilijä luultavasti osaa tehdä täysin ilman aivoja, pelkästään käsillään, mutta se tekee niistä mahdottoman mukavia projekteja television äärellä näperreltäviksi. Työhuoneesta ei tarvitse edes raahata kovin paljon tavaraa sohvalle, vaan riittää, kun mukana on pyöröpihdit, kärkipihdit, lattapihdit ja sivuleikkurit sekä hopealankaa ja helmiä (ja toki viimeistelyyn tarvitaan sitten lukko ja vähän muuta…).

Ensin ihania fasettihiottuja savukvartseja…

Gemstone & silver necklace

…ja sitten suloisia blue fire feldspar -helmiä, joista osassa näkyy ihania sinisiä kipinöitä:

Gemstone & silver necklace

Jälkimmäisessä korussa on irrotettava riipus, joten korua voi käyttää joko lukko edessä tai lukko takana.

Satunnaista

13. marraskuuta 2009 klo 23.52
Luokat: Korukivet, Rannekorut, Swarovski

Joskus on kauhean mukavaa tehdä koruja, joissa vain mätkii materiaaleja satunnaisesti vaijeriin peräkkäin. Toki ensin on hieman syytä katsoa, millaiset materiaalit ottaa esille korua varten ;)

Yllättävän kivan – siis omasta mielestäni! – tuloksen sain aikaan GemMallista ostetuista silvermist-kivistä (mitähän lienevät?) yhdessä Balin hopean ja Swarovskin helmien kanssa. Lisäsin pikkuisen charmin vielä killumaan lukon viereen ja valmista tuli.

silvermist-r

Täällä elellään tällä hetkellä kauhean harmituksen ja kiukun keskellä, sillä minulla oli tarkoitus avata Helmetin verkkokauppa tällä viikolla, mutta tietokoneeni otti ja kuukahti alle vuorokausi ennen suunnittelemiani “avajaisia”. Monet tarpeelliset kuvat ja tiedostot ovat nyt kovalevyllä, johon en toistaiseksi pääse ollenkaan käsiksi.

Helmihullu ei ole yhtään tyytyväinen.

Harakka huttua k…

6. marraskuuta 2009 klo 11.35
Luokat: Helmihulluus, Korukivet, Rannekorut

Harakka kiviä tutkii,
silmillänsä tuijottaa,
sormillansa hypeltää…
Koittaa kaulaan,
koittaa ranteisiin,
…korviin ei riitä!
Täytyy mennä tilaamaan netistä lisää!

bluepearl-r