Meta


Paluu alkeisiin

17. elokuuta 2009 klo 14.30
Luokat: Korukivet, Korvakorut, Rannekorut

Kesä hurahti ohitse ilman että oikeastaan ehdin koskeakaan helmiin. Koruilu on ollut säännöllisesti mielessä – ja haaveissa – mutta tilaisuutta ei vain tunnu tulevan. Kun on liian kauan tekemättä, ei osaa tarttua korutarvikkeisiin nopeasti. Pitäisi olla muutama tuntia aikaa, kaikessa rauhassa, että pääsisi alkuun.

Päätin siis aloittaa ihan yksinkertaisista jutuista, jotka vähän saisivat käsiä ja silmiä vetreytymään. Jotakin mukavaa korupuuhastelua, että saisin edes jotakin aikaan…

Niinpä sitten tein brontsiiteista solmitun rannekorun, josta tuli mielestäni oikein kiva arkikoru. Totesin, että tämänkaltaisia koruja olisi helppo tehdä useampikin varastoon kaupan avautumista odottamaan, sillä solmiminen ei vaadi isoa työkaluarsenaalia ja sitä on helppo tehdä vaikka samalla pitäisikin vahtia junioria.

Knotted bronzite bracelet

Lisäksi tein yksinkertaistakin yksikertaisemmat korvakorut ihanista snakeskin-kivistä (mitä sitten lienevätkin) ja Balin hopeasta. Kivet ovat todellisuudessan selvästi lähempänä toisiaan värisävyiltään; kuva jotenkin hämää.

Gemstone & silver earrings