Meta


Guinevere

27. kesäkuuta 2008 klo 11.59
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Rannekorut

Uutta on syntynyt vähänlaisesti sairastelun vuoksi, mutta jotain kuitenkin. Ihanasta isosta vuorikristallimarkiisista syntyi hienohopeaan kieputettuna Guinevere:

Guinevere

Riipus on ehkä yksinkertainen, mutta se on todella suloinen siitä huolimatta (tai juuri siksi?). Riipus on noin 3,5 cm korkea, eli tuo kivikään ei ole ihan pikkuruinen.

Sara-rannekorut syntyivät fasettihiotuista mustista onyxeista ja karneolista (ensimmäinen) sekä akvamariinista (toinen):

Sara (carnelian)

Sara (aquamarine)

Tällaisia tällä kertaa. Toivottelen mukavaa alkavaa viikonloppua!

Kun halvalla sai…

13. kesäkuuta 2008 klo 12.06
Luokat: Ostokset

Teinpä sitten vuoden Sulo Vilénit.

Freshwater pearl strands

Eikä edes hävetä. Paitsi vähän.

Tehtyä ja ostettua

12. kesäkuuta 2008 klo 15.32
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Ostokset, Rannekorut, Swarovski

Kaiken flunssan ja väsymyksen keskellä näkyy vierähtäneen mitä melkoisin tovi edellisestä merkinnästä. Pahoittelut! Tässä tulee kuvapläjäys viimeaikaisista koruista ja hankinnoista:

Keskiyön tulet
Keskiyön tulet

Oli pakko päästä kokeilemaan taas yhtä Eni Okenin tutorialia. Tuo kapussiriipus onnistui ensimmäiseksi yritykseksi ihan kivasti, mutta pahuksen kova työ siinä on. Veikkaisin, että tuon riipuksen tekeminen vei kaiken kaikkiaan reilut kolme tuntia.

Sirius (kupari)
Sirius (kupari)

Sirius-sarjaa tein neljä erilaista korua, kaikki samalla reseptillä mutta hieman helmien väriä vaihtamalla. Niistä tuli ihania keveitä kesäkoruja vaikka itse sanonkin. Black swan -kiviä, fasettihiottuja vuorikristallikukkia ja Swarovskin helmiä hopeaketjuun kiinnitettynä.

Ennen iltaa

Ennen iltaa on taas niitä koruja, jotka eivät kuvassa näytä oikeastaan miltään. Tämä kaulakoru on luonnossa minusta todella ihastuttava. Violetit makeanvedenhelmet ovat saaneet seurakseen hopeaa ja Jet-sävyisiä Swarovskin kristalleja. Jos vaatekaapistani löytyisi jotain vähänkään violettia, tämä kullanmuru jäisi varmaan minulle itselleni.

Ruoste (rannekoru)

Ruoste (kaulakoru)

Ruoste-setti kuuluu sarjaan “happy accidents”. Onnistuin poimimaan materiaalit, jotka istuivat yhteen ihan täydellisesti. Olin jo alkanut ajatella, etten ikinä keksisi mitään käyttöä Maroon-sävyisille Swarovskin helmille – ne kun ovat mielestäni melko hirveän värisiä, paitsi nyt vihdoin oikeaan seuraan päästessään.

Fancy jasper stretch bracelet

Viimeisenä onkin ostettu eikä itse tehty koru. Ostin kuvan muhkean Fancy jasper -rannekorun Fire Mountain Gemsiltä naurettavaan alle viiden dollarin hintaan ja olen aivan ihastuksissani. Kivet ovat todella kauniita ja koru on mukava ranteessa. Pujottelin sen tosin itse uusiksi joustolankaan, sillä alkuperäinen koru oli hieman liian suuri. Jätin siitä yhden kiven pois ja nyt se on täydellinen.