Be still my… oops

16. helmikuuta 2010 klo 21.55
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Rannekorut, Swarovski, ÄHH

ÄHH 16 ja samalla Music of the Soul -sarjan kolmas koru. Kaveri tilasi tämän itselleen jo ennen kuin oli nähnyt korua tai edes tuota laattaa – ihan vain tuon tekstin perusteella. Senpä vuoksi hänellä oli mahdollisuus myös valita, millaisen värimaailman hän koruun haluaisi. Toiveena oli sinistä, joten sinistä sitten myöskin käytettiin. Swarovskin helmi ja kristalli, makeanvedenhelmi, vuorikristallikukka, musta onyx ja Balin hopeahelmi ovat kaikki sulassa sovussa tämänkertaisessa korussa.

Valitettavasti tuon laatan tekstin kanssa kävi pieni kömmähdys: lause oli jäänyt mieleeni joskus ajat sitten, kun kuuntelin lenkkeillessäni Nightwishin Dark Passion Play -levyä. En lopultakaan tullut tarkistaneeksi The Poet and the Pendulum -kappaleen sanoituksesta, lauletaanko kappaleessa varmasti “Be still my soul”… eikä siinä sitten kyllä lauleta :D Minua kyllä suuresti lohdutti, kun Facebookissa kävi ilmi, etten ole onneksi ainoa, joka sen on kuullut noin…

Be still, my son
You’re home
Oh when did you become so cold?
The blade will keep on descending
All you need is to feel my love

Nightwish: The Poet and the Pendulum

Be still my soul I

Be still my soul II

***

Muokkaus: huomasin, että ÄHH 9 on jäänyt esittelemättä blogissa, mutta se oli kyllä esillä Facebookissa oikeana päivänä, joten minulla on todistajia! En siis ole pudonnut kelkasta vielä kertaakaan, *köh, köh* ÄHH 9 näytti tältä:

Pink crackle agate bracelet

MotS, osa 2..

15. helmikuuta 2010 klo 20.50
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Swarovski, ÄHH

…ja samalla ÄHH 15. Nyt tulee sitten sitä luvattua jatkoa edellisen merkinnän korulle. Tälläkin kertaa kuvasin korun sekä vaalealla että tummalla taustalla, kun molemmissa on puolensa. Korussa on todella ihastuttava fasettihiottu labradoriitti (jonka välkkeestä tarjoilen erillisen kuvan – ette muuten halua tietää, miten kauan tuota kiveä on hillottu…), Balin hopeaa, makeanvedenhelmiä (sekä tabletti että pyöreähkö) ja Black diamond -sävyinen Swarovskin kristalli.

Fire and water, earth and sky,
Mysteries surround us
Legends never die
They live for the moment, lost in time
I can hear them call
They’re locked within the crystal ball…

Blackmore’s Night: Locked within the Crystal Ball

Legends never die I

Legends never die II

Legends... stone closeup