Meta


Salaisen aseen testailua

30. joulukuuta 2009 klo 17.03
Luokat: Rannekorut, Yleinen

Joulun alla Parolan aseman joulukalenteri tarjoili ohjeet valokuvauksen salaisen apuvälineen tekemiseen. Katselin ohjetta kiinnostuneena jo silloin, mutta vasta tänään ehdin sitä testaamaan.

Kyllä, se toimii hienosti myös korukuvauksessa. Nyt voi hätätilanteessa kuvata myös iltaisin salamaa käyttäen, jos päivänvaloa ei ole tarjolla. Ensimmäiset testikuvani eivät ole mitään valokuvauksen mestariteoksia, mutta lienette kanssani yhtä mieltä siitä, että jälki on kuitenkin ihan kelvollista salaman kanssa kuvatuksi!

Nomination Classic

Kuvassa on yksi joululahjoistani. Pukki oli jo ennen joulua saanut melko selkeät vihjeet siitä, mitä toivoisin paketista löytyvän, ja ne vihjeet oli ymmärretty täydellisesti :D Sain himoitsemani Nomination Classic -rannekorun, jossa oli valmiiksi odottamassa pyöreä musta akaatti. Itse kävin sitten ostamassa akaatin kavereiksi granaatin ja ametistin.

Olen jo pitemmän aikaa katsellut noita Nomination-koruja sillä silmällä, vaikka ne vaikuttavatkin olevan mitä melkoisin muotivillitys tällä hetkellä, ja minä vanhana kärtynä kääkkänä yritän yleensä välttää muotivillityksiä. Nomination-katalogia selaillessani tulin kyllä siihen tulokseen, että paloista 99% on sellaisia, joita en suin surminkaan itse rannekoruuni haluaisi: tonttu, pizza, emaloitu apina, zirkonein koristeltu rusettikaulainen possu, retiisi, helikopteri, tutti..? Jokaiselle jotakin, mutta… oikeasti, homejuusto, hiustenkuivain, bumerangi…? KUKA niitä ostaa?

Joka tapauksessa, tässä vielä toinen pukin tuominen – upea Windrosen korulipas!

Windrose jewelry box

Itse annoin myös useita korulahjoja, mutta valitettavasti joulun alla oli niin kiire, että ne jäivät kuvaamatta.

Joulurauhaa!

19. joulukuuta 2009 klo 9.58
Luokat: Yleinen

joulutervehdys2009

Helmetissä siirrytään nyt joululomalle, joka näillä näkymin kestää tammikuun alkuun asti. Toivottelen kaikille lukijoille ja asiakkaille oikein ihanaa ja rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

Jämähopean uusi elämä

1. joulukuuta 2009 klo 16.42
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Swarovski

Tein aiemmin syntyneistä vesivaluriipuksista muutaman yksinkertaisen kaulakorun: riipus, yksi helmi, muutama hopealenkki ja hela hoito sievään käärmeketjuun – siinä se. Näitä tulee ehkä enemmänkin, mikäli kysyntää on. Who knows. Ainakin minusta näistä tuli suloisia ja taatusti uniikkeja. :)

newlife-chili1
Uusi elämä: kajastus

newlife-onyx1
Uusi elämä: pimeä maa

newlife-bali1
Uusi elämä: galaksi

Tuossa alimman korun riipuksessa oli kuin luotu paikka tuommoiselle pienelle pitkulaiselle helmelle. Se helmi asettuu tosi nätisti omalle paikalleen siihen uraan tai koloon tai miksi sitä nyt sitten haluaakin sanoa.