Villaa ylle!

15. lokakuuta 2012 klo 13.54
Luokat: Kynsilakkakorut

Syksy on totisesti käsillä ja talvea kohti hiivitään hitaasti mutta varmasti. Minä olen siirtynyt jo villatakin käyttäjäksi, sillä jotkut saattoivat taas unohtaa tiivistää ikkunat paremmin kun oli vielä kesä ja lämmintä. Ahem. Ja mikäs sopisi villatakin piristykseksi paremmin kuin kaunis rintakoru?

Päätin kokeilla riipusten ja sormusten lisäksi kynsilakkaa myös rintakoruihin, ja tykkään lopputuloksista kovasti! Näitä voisi käyttää varmaan myös vaikka hatun tai laukun somisteena :) Kuvausrekvisiittana toimii rakas norjalainen villapuseroni, jonka joskus vuosia sitten ostin kirpputorilta kuudella eurolla! Sittemmin olen jo maksanut kympin Рvai oliko se 15e? Рystävälle, joka korjasi puserosta reiän kuvioinnin kärsimättä, mutta pusero on yhä voimissaan ja taatusti siihen käytetyn rahan arvoinen :)

Nail polish brooch

Nail polish brooch

Nail polish brooch

Nail polish brooch

 

 

J√§tetty 8 kommenttia »

 1. Katri, 15.10.2012 klo 16.18

  Hei vitsit ihanaa ku oot taas tullut ”takaisin” :) Kytt√§ilenkin melkein p√§ivitt√§in n√§it√§ sun vanhempia tekosia ja huokailen ja koitan opetella itsekin yht√§ taitavaksi kuin sin√§ :)

  Olet jälleen kerran onnistunut näiden kynsilakkakorujen kanssa, todella kauniit värit :)


 2. paivis, 15.10.2012 klo 23.15

  ihastuttavia


 3. Outi, 16.10.2012 klo 10.38

  Kiitos! :) Noita kynsilakkakoruja on kyll√§ esittelem√§tt√§ t√§√§ll√§ blogissa vaikka kuinka paljon, mutta jotenkin olen ajatellut, ett√§ ei kukaan halua jatkuvasti n√§hd√§ niit√§… ja sitten kuitenkin ne ovat se juttu, mit√§ t√§ll√§ hetkell√§ tykk√§√§n tehd√§ ja mik√§ inspiroi :)


 4. Amalia, 19.10.2012 klo 13.17

  Kauniita, monivivahteisia ihanuuksia.


 5. Outi, 6.11.2012 klo 21.59

  Kiitos! :)


 6. annukka, 12.1.2013 klo 16.49

  Tulin kurkkimaan kynsilakkakoruja, kun halusin itsekin kokeilla (vailla mitään tietoa tottakai..), tosi kauniita olet tehnyt!


 7. Carita, 20.1.2013 klo 13.42

  Olen k√§ynyt tosi monesti ihastelemassa n√§it√§ sinun kynsilakkakorujasi, enk√§ edelleenk√§√§n voi katsella niit√§ huokailematta, ovathan niin kauniita… <3
  Kiinnostaisipa itse√§nikin kokeilla, mutta hiukan arveluttaa, kun en ole viel√§ t√§m√§n lyhyk√§isen koruilu-urani aikana tehnyt yht√§k√§√§n riipusta tuolla tavalla liimailemalla… Vaikka aina niit√§ toisten blogeissa ihailenkin, en vai ole uskaltautunut kokeilemaan. Ep√§varmuutta aiheuttaa oikeasti ihan kaikki, mm. materiaalien hankinta. Joten nyt uskaltauduin kysym√§√§n sinulta, mist√§ hankit nuo kauniit kapussipohjat kaikkiin mahdollisiin kynsilakkakoruihisi ja ostatko samasta paikasta my√∂s lasit? Kiinnostaisi nimitt√§in kokeilla riipuksia, joihin kirkkaan lasin alle liimataan joku kaunis kuva paperista tai lehdest√§… Erityisesti ihailin n√§it√§ sinun viimeisimpi√§ rintakorujasi, tuo pohja on tosi kaunis, joten uskallanko kys√§ist√§, mist√§ olet nuo pohjat hankkinut?
  yhtä kaikki, siis upeita ovat sinun tekemäsi korut ja olen seurannut blogiasi nyt jo pidemmän aikaa, lueskellut ja ihaillut myös vanhempia päivityksiäsi :)


 8. Outi, 20.1.2013 klo 15.11

  Kiitos :)
  Useimmat korupohjat ja lasit olen ostanut Etsystä, tältä myyjältä, ja muistelisin, että myös nuo rintakorupohjat ostin häneltä :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI