Lisää sormuksia

2. kesäkuuta 2012 klo 21.12
Luokat: Kynsilakkakorut, Sormukset

Olen tehnyt lisää sormuksia Рjoitakin ihan vain yhdellä lakalla ja joitakin uniikkeja. Tämä on koukuttavaa puuhaa, mutta harmitusta aiheuttavat valmiit sormuspohjat, jotka on toisinaan juotettu ihan vinoon. Yhteen pohjaan ehdin jo liimata kapussin kiinni ennen kuin huomasin, miten vino se sormus oli, joten se meni nyt sitten ihan harakoille. Ja tietysti se oli kuvioinniltaan mielestäni tosi onnistunut, mur! Mutta sellaista sattuu :) Onneksi olen saanut kokea myös paljon onnistumisen iloa!

Nail polish ring (multi-polish)
Uniikki sormus (kolme eri lakkaa)

Nail polish ring (Nfu Oh 51)
Nfu Oh 51

Nail polish ring (Orly Fowl Play)
Orly Fowl Play

Nail polish ring (multi-polish)
Uniikki sormus (kolme eri lakkaa)

On muuten yll√§tt√§v√§n vaikeaa kuvata koruja, joissa on tuollainen puolipy√∂re√§ heijastava lasipinta! V√§lill√§ tuntuu, ett√§ korussa n√§kyy kaikki muu paitsi se, mit√§ olen yritt√§nyt kuvata: kuvaaja, kamera, puita, taivasta, parvekkeen puuritil√§… Pit√§isi varmaan yritt√§√§ kehitt√§√§ ihan vasittu kuvaussysteemi n√§it√§ koruja varten :)

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. Anniina, 9.6.2012 klo 20.13

  Voi miten upeita nämä kynsilakkakorut ovat! Itse olen vielä koruilu-urani alkumetreillä ja ihailen töitäsi suuresti! Mielenkiintoista tämä koruilun ja pikkulapsiperheen yhdistäminen, meillä painiskellaan saman asian kanssa :)


 2. Milla, 13.6.2012 klo 21.05

  Hej! Du skulle kunna bygga eller köpa ett litet tält för fotografering. Härliga cabochoner. Jag tycker bilderna är bra men vet inte om detaljerna kommer fram eftersom jag inte sett ringarna. En intressant blog. Trevlig sommar!


 3. Outi, 13.6.2012 klo 23.43

  Anniina, kiitos! Ja KYLL√Ą, on tosi hankalaa l√∂yt√§√§ omaa aikaa ja rauhaa koruilulle kun on pieni√§ talossa :D

  Milla, tack så mycket! Jo, ett tält skulle vara bra for fotografering, till exempel Steady Stand av Modahaus ser riktigt praktisk ut. :)


 4. Suvi, 21.7.2012 klo 21.04

  Voi ei, ja taas uusi tekniikka, jonka haluaisin heti saman tien kokeilla kun on niin nättejä koruja! Tosi onnistuneet!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI