Kameleontti

30. joulukuuta 2011 klo 11.13
Luokat: Kaulakorut

Ongelmat riipusten liimauksen kanssa jatkuvat valitettavasti vieläkin. Tilanne on nyt kuitenkin sikäli parempi, että kaikki riipukset eivät kupli. Viimeksi tekemistäni kahdeksasta neljään ilmaantui ilmakuplia, mikä on toki edistystä. Turhauttavaa tämä on silti Рlakkaa menee haaskuun ajasta puhumattakaan. Mutta ah ja voi, luovuttaakaan en haluaisi, sillä onnistuessaan riipukset ovat välillä todellisia helmiä vaikka itse sanonkin.

Tällä kertaa esittelyssä varsinainen kameleontti: käytin nimittäin lakkoja, jotka vaihtavat väriä katselukulman mukaan. Tämä riipus on ainakin omasta mielestäni todella kaunis, eikä se saanut purkutuomiota, vaikka siinä yksi pikkuinen ilmakupla onkin.

np-duochrome01-01

np-duochrome01-02

np-duochrome01-03

Riipuksia on nyt ainakin toistakymmentä odottamassa myyntiin pääsyä, mutta luultavasti kuvaan ne vielä kertaalleen uusiksi, koska aiemmat kuvat eivät mielestäni ole riittävän hyvät (mitä, minäkö perfektionisti?).

Toivottavasti kaikilla lukijoilla oli oikein mukava ja onnistunut joulu. Toivottelen omasta puolestani nyt hyvää uutta vuotta Рtuokoon 2012 paljon hyvää tullessaan!

 

 

J√§tetty 3 kommenttia »

 1. Ninni, 30.12.2011 klo 17.14

  Kultaa ja ruskeaa Рoranssia auringonnousua Рpurppuraista mystisyyttä. Ylitsepääsemättömän kaunis <3


 2. Outi, 7.1.2012 klo 13.53

  Paljon kiitoksia ^___^ Tästä tykkään kovasti itsekin!


 3. Milla, 9.2.2012 klo 15.39

  Hei!

  Saisiko tiedustella, että minkälaista liimaa käytit? Itse kokeilin ihan peruspikaliimalla, joka aiheutti kuitenkin pienenpieniä kuplia pintoihin. Hienoja nämä sinun kynsilakkakorusi, itsellä vielä hieman harjoiteltavaa tuon kynsilakan kuvioinnin suhteen ja annostelun myös. :)


 4. The problem with hanging the pendants is unfortunately still going on. However, the situation is becoming better nowadays!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI